Miley Cyrus ketvirtadienį „Twitter“ paskelbė apie tai, ką šiuo metu jai tenka išgyventi. Savo sekėjams ji tvirtino niekuomet neapgaudinėjusi savo atitolusio vyro Liamo Hemswortho, rašo CNN.

„Aš galiu sutikti su tuo, kad dėl savo pasirinkto gyvenimo privalau būti visiškai atvira ir nieko neslėpti nuo mylimų gerbėjų ir visuomenės visą 100 procentų laiko. Bet negaliu sutikti su tuo, kad man sakoma, jog meluoju ir slepiu nusikaltimą, kurio nepadariau. Aš neturiu ko slėpti“, – pradėjo M. Cyrus.

Apie jos skyrybas su L. Hemsworthu buvo paskelbta rugpjūčio 10 dieną, po vedybų prabėgus mažiau nei metams.

Nors M. Cyrus prisipažįsta buvusi neištikima ankstesniuose santykiuose, kai buvo jaunesnė, ir netekusi sutarties su „Walmart“, nes rūkė marihuaną, ji tvirtina niekuomet nebuvusi neištikima L. Hemsworthui.

„Ne paslaptis, kad paauglystėje ir sulaukusi 20 metų smarkiai šėlau vakarėliuose. Aš ne tik rūkiau žolę, bet ir pasisakiau už jos vartojimą, eksperimentavau su narkotikais, mano kol kas žymiausia daina yra apie tai, kaip vartoju „Ecstasy“ ir tualete sušniaukščiu kokaino takelį“, – tęsė M. Cyrus.

„Tačiau tiesa ta, kad kai Liamas ir aš susitaikėme, aš tai vertinau rimtai ir buvau įsipareigojusi. Nėra jokių paslapčių dėl mūsų santykių, kurias galėčiau atskleisti. Aš pasimokiau iš visų savo gyvenimo patirčių. Aš nesu tobula ir nenoriu tokia būti, tai nuobodu. Aš užaugau jums matant, bet esmė ir yra tame – AŠ UŽAUGAU. Galiu prisipažinti dėl daugelio dalykų, bet atsisakau pripažinti, kad mano santuoka baigėsi dėl neištikimybės.“ Liamas ir aš drauge buvome dešimtmetį. Jau sakiau tą anksčiau ir tai tebėra tiesa: aš myliu Liamą ir visados mylėsiu, – rašė dainininkė.

M. Cyrus aiškino norėjusi gyventi toliau: „Turėjau priimti sau tinkamą sprendimą ir palikti už nugaros ankstesnį gyvenimą. Dabar esu pati sveikiausia ir laimingiausia. Galite sakyti, kad aš esu išsidirbinėjanti, užpakalį kraipanti, žolę rūkanti ir besikeikianti prasčiokė, bet aš nesu melagė“.

„Aš didžiuojuosi galėdama pasakyti: dabar esu visai kitur nei būdama jaunesnė“, – apibendrino M. Cyrus.

Buvusi pora susituokė praėjusį gruodį. L. Hemsworthas „Instagram“ rašė linkintis L. Cyrus „sveikatos ir laimės gyvenant toliau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)