85-erių L. Kingas ir 59-erių Shawn susituokė 1997-ųjų rugsėjo 5-ąją. Jiedu turi du sūnus: 20-metį Chance‘ą ir 19-metį Cannoną.

Pasak teismo dokumentų, kuriuos gavo pirmasis apie skyrybas pranešęs leidinys „The Blast“, Larry skyrybų prašymą Los Andželo teismui pateikė antradienį. Kaip skyrybų priežastį jis minėjo nesuderinamus skirtumus, o nurodyta skyrybų data yra 2019-ųjų birželio 6-oji.

L. Kingo santuoka buvo nelengva: kaip 2016-aisiais artimi šaltiniai patvirtino „People“, televizijos žvaigždė krimtosi dėl ilgus metus trukusio romano, kurį, kaip manoma, buvo užmezgusi jo žmona.

„Tai tiesa, Larry dėl to yra visiškai sutrikęs ir įskaudintas. Jis nežino, ką daryti“, – apie įtariamą neištikimybę „People“ pasakojo vienas artimas šaltinis.

Kitas su situacija susipažinęs šaltinis „People“ teigė, kad Shawn, buvusi dainininkė ir televizijos laidų vedėja, savo meilužiui tvirtino, jog jos santuoka su Larry baigta.

Tačiau Larry ir Shawn 2016-ųjų rugpjūtį interviu „Home & Family“ paneigė visus pranešimus apie neištikimybę.

„Jūs pasakėte įdomų žodį: gandai. Kitą gegužę bus 60 metų, kai sukuosi šioje aplinkoje, tad man jau ilgą laiką tenka susidurti su gandais. Su jumis kalbėję žmonės yra įsitraukę į gandus. O gandai ir yra tik gandai. Pasakysiu jums tiesą: į juos aš nekreipiu dėmesio“, – sakė L. Kingas.

Shawn tuomet pridūrė: „Praėjusią savaitę sklandė gandas apie Larry ir jo Kijeve pasakytą kalbą. Šią savaitę strėlės sminga jau į mane. Tiesiog turi užsiauginti storą odą, neimti visko giliai į širdį ir laikytis drauge“.

Tai jau nebe pirmas kartas, kai L. Kingas kreipiasi dėl skyrybų. 2010-aisiais jis pateikė skyrybų prašymą po to, kai „National Enquirer“ pranešė, kad Shawn užmezgė romaną su vienu iš savo sūnų beisbolo trenerių, Hectoru Penate. Vėliau H. Penate patvirtino romaną, tačiau pora nusprendė likti drauge.

CNN laidos vedėjas anksčiau buvo vedęs šešias moteris septynis kartus, o Shawn buvo ištekėjusi vieną kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)