„Jamie ir Katie išsiskyrė“, – teigė šaltinis iš muzikos industrijos. Pora išsiskyrė gegužę.
Manoma, kad aktoriai buvo pora nuo 2013 m., nors jie oficialiai neskelbė ir apskritai stengėsi kuo mažiau viešinti savo santykius.

Abiejų aktorių atstovai kol kas nepateikė komentarų. Žinia apie išsiskyrimą pasklido praėjus trims dienoms po to, kai praėjusio penktadienio vakarą Los Andželo naktiniame klube „Bootsy Bellows“ J. Foxxą ir dainininkę Selą Vave matė išeinančius susikibusius už rankų.

Dainininkė, dainų kūrėja, modelis S. Vave yra nauja įrašų prodiuserio atlikėja. „Jis tiesiog jai padeda, ji – jauna dainininkė“, – anksčiau sakė šaltinis „People“.

Penktadienį restorane „La Esquina“ buvęs liudininkas pasakojo nugirdęs, kaip K. Holmes sakė draugei, kad jie su J. Foxxu išsiskyrė prieš kelis mėnesius. Šaltinių teigimu, aktorių romanas nutrūko gegužę.

Paskutinį kartą juos matė kartu gegužės 6 d. renginyje „Met Gala“. Tada pora pirmą kartą viešame renginyje pozavo kartu, laikėsi už rankų dizainerio Zaco Poseno instagramo įraše.

Balandį šaltinis sakė „People“, kad J. Foxxas ir K. Holmes stengiasi kuo daugiau laiko praleisti kartu: „Kai tik gali, jie leidžia laiką kartu. Kai yra užsiėmę ir neturi laiko, tada nebūna kartu. Jie – du suaugę žmonės, kurie džiaugiasi vienas kito draugija.“

Pastaruoju metu K. Holmes ir J. Foxxas dažniau pasirodydavo viešumoje kartu, o 2018 m. gruodį plaukė jachta Majamyje.

Tų metų sausį šaltinis teigė, kad aktoriai rado balansą tarp karjeros ir santykių: „Katie ir Jamie matosi kiek tik gali dažniau. Jie ne vienerius metus pažįstami, abu yra puikūs tėvai, tai juos sieja. Jie atsidavę karjerai, be to, suteikia vienas kitam erdvės.“

Apie aktorių draugystę sužinota 2013 m. – Niujorke, East Hamptono rajone vykusiame renginyje jie abu šoko. Tada buvo praėję kiek daugiau nei metai po K. Holmes išsiskyrimo su Tomu Cruise po šešerius metus trukusios santuokos.

Tiesa, tada J. Foxx'as neigė, kad jie su K. Holmes – pora. 2014 m. lapkritį K. Holmes sakė „People“,. Kad vis dar tiki meile. „Esu meile tikinis žmogus. Savaime suprantama, esu atvira ir tikiuosi vėl pamilti“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)