Ingrid Seward, žurnalo „Majesty“ redaktorė, teigia, kad Sasekso kunigaikščių bandymai nesilaikyti tradicijų ir net maištauti kelia nerimą 35-erių metų amžiaus Kembridžo kunigaikščiui.

Šeštadienį kanalu „Channel 5“ rodytame dokumentiniame filme „William & Harry: Princes at War?“ I. Seward pareiškė, kad Harry ir Meghan ignoruoja protokolą taip, kaip niekas nesitikėjo iš karališkosios šeimos narių.

Šią vasarą pora susilaukė daug neigiamų reakcijų dėl savo privatumo reikalavimų, įskaitant itin slaptas sūnelio Archie krikštynas ir atsisakymą pasakyti visuomenei, kas yra jo krikšto tėvai.

Be to, Meghan keletą kartų prieštaringai pasirodė viešumoje, įskaitant Vimbldono finalo varžybų stebėjimą, kai jos apsaugininkai neleido gerbėjams fotografuoti.

Neseniai kritikai užsipuolė Meghan už tai, kad ji save „laiko labiau pirmo ryškumo žvaigžde, nei karališkosios šeimos nare“, nes Meghan žurnalo „Vogue“ viršelio fotosesijai pasikvietė savo garsiuosius bičiulius.

Kalbėdama apie Harry ir Meghan „nesiskaitymą su protokolu“, I. Seward sakė: „Jie tai daro nelabai gražiai, ne taip, kaip žmonės tikisi. Tiesa, Harry pasiteisino: „Aš esu privatus asmuo.“ Tik negali būti privatus asmuo, jei esi karališkosios šeimos narys ir šeštasis eilėje į sostą.“

I. Seward taip pat sakė, kad princą Williamą gali „trikdyti“ toks jaunesniojo brolio elgesys ir jo galimas didžiulis neigiamas poveikis monarchijai.

„Manyčiau, jog Williamui tai kelia nerimą, nes jam gali atrodyti, kad Harry ir Meghan veiksmai labai kenkia monarchijai apskritai.“

Šiais metais sklando daug gandų apie brolių bei jų žmonų nesantaiką.

Vieni teigia, kad įtampą sukėlė Williamo abejonės, ar Harry nepaskubėjo vesdamas M. Markle praėjusių metų gegužės mėnesį, mažiau nei po dvejų metų draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)