Paaiškėjo, kad modelis iš Meksikos mirė dar vasarį, bet žinia paskelbta tik dabar. M. Riveros sutuoktinis Danielis Cuervo internete apie tai paskelbė jos mirties mėnesį, informuoja „The Daily Mail“.

„Sky One“ kanale rodytas realybės šou savo laiku sukėlė nemenką nuomonių audrą. Keli vyriškos lyties laidos dalyviai pareikalavo kompensacijos už patirtą moralinę žalą. Tais pačiais metais modelis dalyvavo realybės šou „Big Brother Australia“.

D. Cuervo „The Daily Mail“ sakė, kad jo žmona buvo rasta negyva. Skrodimas atliktas nebuvo, palaikai kremuoti. Vyras prisipažino, kad, organizuodamas laidotuves, sulaukė grasinimo susidoroti.

„There‘s Something About Miriam“ kūrėjas Romy Blumenfeldas „BBC News“ sakė: „Ji buvo labai šiltas ir dosnus žmogus, labai brandi asmenybė. Ji buvo labai empatiška, tam tikra prasme buvo savotiška novatorė, nes tais laikais, kai augo, niekas nekalbėjo apie translyčius asmenis. Juo labiau Meksikoje. Ji tapo pavyzdžiu kitiems“.

R. Blumenfeldas M. Riverą pastebėjo vienoje merginų grupėje ir pasiūlė išbandyti jėgas televizijoje.

„Jai teko labai sunki kova. Ji buvo labai stipri, drąsi ir ryžtinga asmenybė“, – sako R. Blumenfeldas.

„There's Something About Miriam“ realybės šou metu M. Rivera iš šešių pretendentų rinkosi mylimąjį. Nugalėtojui atiteko 10 tūkst. svarų piniginis prizas. Šou finale ji atsikleidė esanti translytė, kuo labai pasipiktino šou dalyviai ir ėmė reikalauti kompensacijų. Laida parodyta tik po to, kai jie gavo pinigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)