Kaip „People“ teigė vienas šaltinis, šiuo metu 46-erių C. Diaz nebenori visą laiką vien tik vaidinti.

„Buvo metas, kai ji būdavo taip užsiėmusi filmų kūrimu, kad vargiai turėdavo laiko net atsikvėpti“, – sakė šaltinis.

Tačiau dabar, pasak C. Diaz pažįstančio žmogaus, „tas laikas jau praėjo, bet ji vis vien ketina šiek tiek vaidinti, tik ne be perstojo“.

Pastaraisiais metais C. Diaz savo dėmesį perkėlė nuo vaidybos prie gerovės ambasadorės veiklos. 2013-aisiais ji išleido bestselerį „The Body Book“, o 2016-aisiais – „The Longevity Book“, kurioje dalinosi savo gražaus senėjimo paslaptimis.

2015-aisiais C. Diaz ištekėjo už grupės „Good Charlotte“ nario Benji Madden'o. Kaip „People“ sakė aktorei artimi šaltiniai, ji negalėtų jaustis dar laimingesnė.

„Nuo to laiko, kai ištekėjo už Benji, Cameron dėl visko jaučiasi geriau. Ji ilgą laiką susitikinėjo su išlepusiais gražuoliais. O Benji ji atrado visai kitokį vyriškį. Jiedu yra lygūs ir jis ją gerbia“, – sakė kitas šaltinis.

C. Diaz anksčiau susitikinėjo su Mattu Dillon'u, Jaredu Leto, Justinu Timberlake‘u ir Alexu Rodriguez'u. 2014-aisiais ji sutiko B. Madden'ą – jie susipažino artimų draugų ir dabartinės svainės Nicole Richie, kuri yra ištekėjusi už B. Madden'o brolio dvynio, dėka.

C. Diaz ir Madden'as susituokė prabėgus septyniems mėnesiams po pažinties ir trims mėnesiams po sužadėtuvių. Jų santykiai taip pat sutampa su paskutiniu C. Diaz darbu 2014-aisiais – vaidmeniu filme „Annie“.

Anksčiau vienas šaltinis „People“ sakė, kad C. Diaz nori, jog jos asmeninio gyvenimo netemdytų kalbos apie jos praeitį.

„[Cameron ir Benji] yra šaunūs ir abu labai džiaugiasi gyvendami ramų gyvenimą. Tokio ramaus gyvenimo, kuriuo dabar mėgaujasi drauge su Benji, ji troško ilgą laiką“, – „People“ sakė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)