93 metų monarchė pakvietė buvusią serialo „Kostiumuotieji" aktorę švęsti Kalėdų į Sandringamą dar prieš šiai prisijungiant prie karališkosios šeimos. Na, o praėjus vos kelioms savaitėms po jos vestuvių su princu Harry gegužės 19 dieną karalienė pasikvietė Meghan Markle kartu keliauti karališkuoju traukiniu į judviejų pirmą oficialų bendrą viešą pasirodymą, rašoma express.co.uk.

Karališkosios šeimos komentatorius Duncanas Larcombe'as teigia, kad visa tai buvo strateginis karalienės ėjimas siekiant užtikrinti, kad Meghan jaustųsi šeimos dalimi labiau nei jos velionė anyta princesė Diana.

D. Larcombe'as laikraščiui „The Sun" sakė, kad karalienė taip aktyviai įtraukia Meghan į karališkąjį gyvenimą „veikiausiai dėl to, kad pasimokė iš praeities klaidų, kai princesė Diana karališkoje šeimoje jautėsi beveik kaip pašalinė".

„Rodos, kad Meghan užmezgė itin artimus santykius su karaliene, jeigu palyginsime judviejų ryšį su kitais žmonėmis, kurie pateko į šeimą po santuokos", – sakė jis.

Komentatoriai pabrėžia, jog išskirtinį dėmesį monarchė M. Marklė parodė ir vos tik gimus jos bei princo Harry pirmagimiui Archie. Ji mielai pozavo kartu su šeima bei šiltai priėmė M. Markle po gimdymo sugrįžus į rūmus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)