Kalbama, kad jie susipažino per vakarėlį, kurį surengė Dubajuje gyvenanti aktorė Lindsay Lohan, kuriai Mykonos saloje priklauso naktinis klubas. Neseniai pora vėl grįžo į šią Graikijos salą.

M. Boulosas yra libaniečių verslininko Massado Bouloso sūnus. Jo tėvas yra kilęs iš Kfarakos kaimo šiaurinėje šalies dalyje. Jam priklauso bendrovės „Boulos Enterprises" ir „SCOA Nigeria", „prekiaujančios automobiliais, įranga, o taip pat užsiimančios mažmenine prekyba ir statybomis".

Šis vaikinas priklauso ypač turtingai šeimai, o aukščiausi visuomenės sluoksniai jam taip pat nėra naujiena.


Jo mama Sarah Boulos vadovauja draugijai „Society for the Performing Arts in Nigeria" (SPAN), kuri yra „pagrindinė vieta kalbant apie vaidybą, šokį, teatrą, muziką ir vizualiuosius menus".

T. Trump vaikinas gimė Teksase, tačiau augo Nigerijoje. Jis yra natūralizuotas Nigerijos pilietis. Čia jis įgijo išsilavinimą, o vėliau persikėlė į Angliją studijuoti finansų Londono Sičio universitete.

Akivaizdu, kad tarp T. Trump ir M. Bouloso viskas yra labai rimta. Jis jau susitiko ir su Tiffany tėvu ir mama Marla Maples. Kalbama, kad vaikinas pernai lapkritį kartu su Trumpais šventė Padėkos dieną.

Kalbėdama apie dukros vaikiną M. Maples žurnalui „Town and Country" sakė: „Tiesiog dievinu Michaelą!"


O garsusis merginos tėvelis dar nieko nekomentavo apie jos vaikiną.

„Jiedu yra atsidavę studijoms ir labai palaiko vienas kito karjeros planus", – žurnalui „Town and Country" sakė vienas porai artimas šaltinis, pridūręs, kad „jie iš tiesų mėgaujasi vienas kito kompanija".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)