Kūrėjai sako: tam, kad seriale netrūktų įtampos dėl vaikinų, nereikėjo labai stengtis – 47 metų Jennie Garth ir jos kolegė filmavimo aikštelėje 48 metų Shannen Doherty kartais ir be papildomų pastangų buvo pasirengusios bet kurią akimirką kibti viena kitai į plaukus.

Laidos „Watch What Happens Live with Andy Cohen“ žiūrovas J. Garth paklausė, „koks buvo pats rimčiausias konfliktas, į kurį kada nors buvote įsivėlę kartu su Shannen“. Ilgai galvoti nereikėjo.

Jennie Garth

„Buvome jaunos ir tokios kvailos. Labai gerai prisimenu vieną konfliktą, persikėlusį už filmavimo aikštelės ribų“, – teigia aktorė.

Verta priminti, kad minėtojo serialo premjera įvyko 1990 metais, o tuomet Jennie ir Shannen buvo atitinkamai aštuoniolika ir devyniolika metų.

„Aš mergina iš šalies Vidurio Vakarų, kurį laiką gyvenau Glendeile, Arizonoje, taigi, su manim geriau nejuokauti“, – šypsosi aktorė.

Andy labai norėjo sužinoti, kas laimėjo kovą, tačiau Jennie išliko diskretiška: „Mus pavyko išskirti dar prieš prasiveržiant fiziniam smurtui“.

Pokalbių laidoje taip pat dalyvavusi 46 metų aktorė Tori Spelling negalėjo nepritarti. Ji prisimena, kad tada pasiliko savo kambaryje, nes nenorėjo veltis į konfliktą ir palaikyti kurios nors pusės.

Tori Spelling ir Jennie Garth

„Ji visada buvo už taiką, mūsų diplomatė... labai mylėjo mus abi ir negalėjo apsispręsti į kurios pusę stoti“, – laidos vedėjui paaiškino Jennie.

Smalsaujate, kas paskatino merginas beveik paleisti į darbą kumščius? Pasirodo viskas dėl to, kad Shannen „filmavimo aikštelėje kilstelėjo Jenni sijoną ir šiai teko raudonuoti iš gėdos.

„Mes abi labai stiprios asmenybės, abi gimusios po Avino ženklu. Tai reiškia, kad, nesvarbu, kas benutiktų, nenusileisime“, – paaiškino J. Garth.

Šiek tiek apie sudėtingus santykius su Sh. Doherty aktorė užsiminė ir 2014 metais pasirodžiusiuose memuaruose „Deep Thoughts From a Hollywood Blonde“: „Kiekvieną dieną tekdavo kartu išbūti po 14-16 valandų. Būdavo akimirkų, kai labai mylėjome viena kitą, tačiau kartais tikrai norėdavosi vienai kitai iškabinti akis ir nurauti plaukus“.

Serialo "Beverli Hilsas, 90210" aktoriai

Tačiau dabar visi nesutarimai, atrodo, liko praeityje. Jennie ir Tori pasidžiaugė, kad Shannen sugrįžo į „Beverli Hils, 90210“ atgimimą (jis vadinasi BH90210). Prie kolektyvo ji sutiko prisijungti ne iš karto – tam reikėjo sukrėtimo, ir juo tapo Luke‘o Perry‘ io mirtis.

Naujasis serialas pasakoja apie suaugusio 90210 jaunimo gyvenimą ir dienos šviesą išvys netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)