Šią savaitę ketverių metų amžiaus princesė vėl pademonstravo savo įžūliąją pusę, su šeima stebėdama Karaliaus taurės regatą.

Po burlaivių lenktynių mama Kate Middleton paragino mergaitę pamojuoti žiūrovams, tačiau Charlotte turėjo kitų planų. Ji priėjo prie lango ir parodė liežuvį susirinkusiai miniai. Jos mama pratrūko juokais.

Visą epizodą pamatysite toliau pateiktame vaizdo įraše:



Princesė Charlotte, ketvirtoji eilėje į sostą, galėjo tinkamai pasisveikinti su žiūrovais, jei būtų norėjusi. Žinome, kad ji tai puikiai sugeba. Mergaitė prikaustė visų dėmesį savo nepriekaištingu karališku rankos mojimu Vėliavos pagerbimo ceremonijos metu ir per karališkąsias princo Harry ir Meghan Markle vestuves. Šį kartą ji pasirinko žaismingesnį variantą.

Vėliau prie Charlotte prisijungė jos vyresnysis broliukas princas George’as, ir kvailų grimasų demonstracija tęsėsi. Tarp karališkosios šeimos narių buvo galima išvysti ir K. Middleton mamą Carole Middleton.

Kembridžo kunigaikščių vaikai iš pradžių buvo pastebėti burlaivyje su seneliu Michaeliu Middletonu, kol jų tėvai dalyvavo labdaringame buriavimo renginyje. Atrodo, kad jų vienerių metų broliukas princas Louisas liko namuose, bet jo grimasa būtų buvusi pati šmaikščiausia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)