29 metų Rubenas Carbonellis žuvo naktį Alikantės miesto „Fontcalent" pastate, kuriame įsikūręs bendrovės „Cemex" cemento fabrikas.

Vyras savo išsikėlęs tikslą nufilmuoti savo šuolį parašiutų ir įkelti medžiagą į „YouTube" kanalą, skirtą ekstremaliam sportui.

Ekstremalas žuvo iš karto, apie tragediją pranešė kartu su juo buvęs bičiulis.

Šiuo metu atliekamas tyrimas, aiškinantis, kaip bičiuliai pateko į cemento gamyklą ir užsikorė į kamino viršų. Nuo jo šokti ketino abu. Pirmasis tai padarė būtent R. Carbonellis.

Kodėl neišsiskleidė nelaimėlio parašiutas, vis dar aiškinamasi. Jaunas vyras žuvo iš karto. Jo bendražygis susisiekė su pagalbos tarnybomis, policija ir medikais, tačiau į nelaimės vietą atvykę gelbėtojai ispanui jau niekuo nebegalėjo padėti.

Žuvusysis specializavosi ekstremalių rizikingų sporto rūšių srityse, parengė daug su tuo susijusių vaizdo įrašų, padėjusių išpopuliarėti internete.

„Cemex" patvirtino, kad žuvusysis ir jo bendražygis į gamyklos teritoriją pateko neteisėtai. Aiškintis, kaip jiems tai pavyko, bendrovė paliko policijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)