„Lovoje ji maniakė, galvoje – beprotiškiausi sumanymai“, – apie savo žmoną, su kuria santuokoje pragyveno jau 13 metų, dainuoja 51 metų K. Urbanas. N. Kidman neseniai pajuokavo nesanti labai patenkinta, kad jos vyro muzikos epicentre – jų intymus gyvenimas.

„Tikrai neketinu užsiimti jo kūrybos cenzūra, aš tik jo mūza. Juk jau geriau taip, nei kad skųstųsi „O Dieve, kaip nuobodu. Nicole, bent šiek tiek pasistengtum“, – juokiasi kino žvaigždė.

Paklausta dėl kitos dainos eilutės, kurios laisvas vertimas skamba „Vidury nakties prabunda geisdama mylėtis“, Kim nesutiko patikslinti, ar tai, ką dainuoja jos vyras, yra tiesa.

„Ką? O ne. Kyle‘ai, juk tai prasimanei, pakaks. Aš tikrai to nekomentuosiu, tai labai juokinga“, – šypsojosi N. Kidman.

„Gemini“, kuris įtrauktas į 2018 metais išleistą K. Urbano albumą „Graffiti U, stebina gana provokuojančiu tekstu apie poros intymų gyvenimą.

„Tai labai intymi daina, galbūt ji gimė iš ilgesio, galbūt buvau jos labai pasiilgęs“, – praeitais metais „Entertainment Tonight“ kalbėjo K. Urbanas.

„Kurdamas dažniausiai prieš akis turiu konkrečią idėją. „Gemini“ pradėjome kurti keturiese – Ianas Kirkpatrickas, Justinas Tanitas, Julia Michaels ir aš. Ianas pasiūlė labai gerą melodiją, pradėjau groti gitara, pamatėme, jog neprastai sekasi. Justinas ir Julia pradėjo manęs klausinėti apie Nic. „Papasakok ką nors apie Nic“. O aš ir sakau: „Na, ji Dvyniai“. Jiems ta mintis iš karto labai patikusi. Julia iš karto pradėjo niūniuoti. Taip ir prasidėjo šios dainos istorija“, – pasakojo K. Urbanas.

Paklaustas, kaip tokią gana atvirą dainą vertina jo sutuoktinė, jis atsakė: „Manau, kad jai patinka. Bent jau labai to tikiuosi. Be to, tai puiki daina šokiams“.

Albume „Graffiti U“ taip pat galima rasti ir dainą „Female“, kurią įkvėpė Harvey Weinsteino seksualinio priekabiavimo skandalas ir noras suteikti daugiau galios savo gyvenimo moterims – N. Kidman ir dviem poros dukroms vienuolikmetei Sunday Rose ir aštuonmetei Faith Margaret.

„Būdamas šeimos vyru ir dviejų nuostabių mergaičių tėvu negaliu tokiems dalykams likti abejingas. Ir kaip sūnus – dar turiu gyvą mamą. Ši daina skirta visoms moterims, bet ypač mano mylimoms. Neįtikėtina, jog šiuo metu mane supa tik moterys, nes augau su broliais. Be to, moterys šalia ne tik namuose, bet ir darbe. Ši daina man svarbi dėl labai daug priežasčių“, – 2017 metais „Billboard“ sakė K. Urbanas.

N. Kidman dainoje įdainavo pritariančiojo vokalo partijas. Singlas buvo tapęs vienu perkamiausių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)