Pasak dailymail.co.uk šaltinio, monarchė su princo Harry žmona turės aptarti įvykius, kurie pastaruoju metu iškilo viešumon ir vėl pavaizdavo karališkąją šeimą ne iš pačios gražiausios pusės.

Teigiama, kad 93-ejų karalienė, kaip ir Kornvalio kunigaikštis bei kunigaikštienė, princas Charlesas ir Camilla, mėgsta Meghan, kuri su princu Hary‘iu neseniai susilaukė sūnaus Archie, ir yra pasirengusi padėti jai „išvengti bet kokių viešųjų ryšių klaidų“.

„The Sun“ karališkosios šeimos ekspertas Philas Dampieris sakė: „Tai gali būti puiki galimybė – ne jos įvertinimas, bet ramus pašnekesys „toliau nuo įniršusios minios“ apie tai, kaip, karalienės manymu, viskas turi vykti“.

„Manau, ramiomis akimirkomis ir lėtų pasivaikščiojimų palei upę metu karalienė gali Meghan duoti keletą patarimų. Esu tikras, kad turi būti dalykų, kurie, jos manymu, greičiausiai galėtų būti daromi geriau, tad neabejoju, jog karalienė duos jai keletą patarimų, ypač jei Meghan to paprašys“, – tęsė ekspertas.

Jis pridūrė, kad Charlesas, Camilla ir karalienė „labai mėgsta“ Meghan ir mano, jog ji yra „žavi ir protinga“.

Neseniai pasirodė pranešimų, kad karalienė gimtadienio proga Meghan įteikė „ilgai apgalvotą dovaną“, o maitinimo paslaugų komanda iškepė ypatingai progai pažymėti skirtą tortą.

Karalienė nuo pat vaikystės kiekvieną vasarą praleidžia Balmoralo pilyje ir teigia, kad tai yra jos mėgstamiausia vieta. Kai karalienė ištekėjo, prie jos kasmet vasarų leisti šioje vietoje prisijungia ir princas Philipas. Kalbama, jog šiemet į šią pilį savo 38-ojo gimtadienio buvo pakviesta paminėti ir M. Markle.

Apie monarchės planus ištiesti pagalbos ranką Meghan sužinota po to, kai ji pastaruoju metu kiekviena proga sulaukdavo kritikos. Paskutinį kartą taip nutiko, kai Vimbldone kunigaikštienė pasirodė mūvėdama džinsus, o jos apsauginiai nurodė aplinkiniams nefotografuoti Meghan.

Buvusiai serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigždei teko prisiimti didžiąją dalį visuomenės kaltinimų už sūnaus Archie krikštynų detalių ir krikštatėvių vardų laikymą paslaptyje, nors, kaip pranešta, iš tiesų tai buvo Harry‘io pageidavimas.

Pora taip pat susilaukė kritikos dėl jiems karalienės dovanoto Frogmoro kotedžo Vindzore atnaujinimo ir tam išleistų mokesčių mokėtojų milijonų.

Praėjusiais metais kunigaikštienė, panašu, prisiėmė kaltę dėl sklandžiusiuose ganduose minėtos nesantaikos tarp jos ir Kate Middleton, nors vėliau pasirodę pranešimai tvirtino, kad tai veikiau buvo nesutarimai tarp brolių princo Williamo ir princo Harry‘io.

Nepaisant nuolatinių Meghan pastangų imtis labdaringos veiklos, netgi jos žingsnis siekiant įtraukti jautrią žinutę į sekso darbuotojoms skirtus pagalbos paketus, susilaukė aršios kritikos.

Visgi kunigaikštienė į tai, ką kai kurie jau spėjo pavadinti neapykantos kampanija, reaguoja oriai ir, kaip pranešama, išlaiko gerus santykius su tais, kurie yra išties svarbūs – karaliene ir vyresniaisiais karališkosios šeimos nariais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)