Netrukus po sužadėtuvių su ilgamečiu vaikinu – gamtosaugininku Chandleriu Powellu – 21-erių B. Irvin parašė nuoširdžią žinutę savo mirusiam tėčiui, kuriame pasakoja, kokio palaikymo šiuo jaudinančiu metu susilaukė iš savo jaunesniojo brolio Roberto.

Jautriame įraše Bindi taip pat patvirtino, kad penkiolikmetis Robertas bus tas žmogus, kuris lydės ją prie altoriaus, kai ši tekės už 22-ejų Ch. Powello.

„Tėti, tu nepaprastai didžiuotumeisi Robertu. Jis neįtikėtinai mane palaikė šiame naujame ir gražiame gyvenimo tarpsnyje“, – prie senos Irvinų šeimos nuotraukos bei vieno iš sužadėtuvių kadrų, kuriame ji įsiamžinusi su sužadėtiniu ir jos ranką laikančiu broliu, prirašė Bindi.

„Žinau, kad švytėtumei iš pasididžiavimo, kai ateis tas metas ir jis mane lydės prie altoriaus“, – tęsė Bindi. Galiausiai mergina pridūrė: „Norėčiau, kad tomis akimirkomis galėtumei būti su mumis, tačiau žinau, jog tavo dvasia toliau gyvena mumyse“.

Jo dokumentiniam televizijos serialui „Krokodilų medžiotojas“ („The Crocodile Hunter“) susilaukus tarptautinio pripažinimo, Steve‘as kūrė dokumentinį filmą „Vandenyno pavojingiausieji“ („Ocean’s Deadliest“). Tuo metu jį užpuolė dygliauodegė raja – nuo jos dūrio vyriškis mirė 2006-ųjų rugsėjo 4-ąją. Jam buvo 44-eri.

Nuo pat tragedijos Bindi visų savo gyvenimo nuosmukių ir pakilimų metu susilaukdavo savo motinos Terri ir mažojo broliuko palaikymo. Jie stengėsi, kad Steve‘o palikimas gyvuotų ir jis galėtų didžiuotis savo šeima.

Nors Robertas yra jaunesnis, Bindi ankstesniame interviu „Entertainment Tonight“ atskleidė, kad jis merginos gyvenime suvaidino esminį vaidmenį, todėl ji norėtų, kad būtent brolis lydėtų ją prie altoriaus ir taip pagerbtų jų žuvusį tėvą.

„Mano manymu, bus išties labai reikšminga, kad Robertas lydės mane prie altoriaus. Aš to tikrai labai noriu“, – leidiniui aiškino mergina.

„Aš visuomet tokia dėkinga, jog šalia manęs yra Robertas, jis mano gyvenime užima ypatingą vietą. Jis visada mane palaikydavo ir buvo tas žmogus, kuris apkabindavo, kai to reikėdavo labiausiai. Jis mane drąsindavo eiti toliau. Tad brolis neabejotinai lydės mane prie altoriaus, kai tam ateis metas. Manau, tas įvykis bus išties ypatingas“, – pridūrė mergina.

Robertas jau tapo svarbia praėjusį mėnesį vykusių Bindi sužadėtuvių dalimi: jis padėjo Ch. Powellui ir slapta nuotraukose įamžino ypatingąją akimirką.

„Pati gražiausia staigmena. Chandleris ir Robertas darbavosi drauge, kad įamžintų lemtingąją akimirką, kai aš ištariau „taip“. Mes buvome soduose Australijos zoologijos sode – viskas buvo daugiau nei tobula“, – trečiadienį „Instagram“ ir „Twitter“ rašė Bindi.

„Aš netgi nežinojau, kad Robertas buvo ten ir mus fotografavo. Visuomet būsiu dėkinga už tokius ypatingus nuostabiausios mano gyvenimo dienos prisiminimus“, – pasakodama apie brolio staigmeną, pridūrė mergina.

Robertas pakomentavo savo vyresniosios sesers įrašą ir išreiškė džiaugsmą dėl jos sužadėtuvių: „Buvau toks laimingas galėdamas įamžinti šią gražią akimirką! Myliu jus“, – po nuotraukomis rašė Robertas.

Savo paties įraše „Instagram“ Robertas pasidalino dviem savo fotografuotomis nuotraukomis ir pridėjo mielą žinutę savo seseriai ir būsimam svainiui: „Man teko fotografuoti išties šaunių dalykų, bet tam niekas neprilygsta. Aš taip džiaugiausi ir buvau toks dėkingas, kad @chandlerpowell paprašė manęs slapta užfiksuoti tą akimirką, kai @bindisueirwin ištarė „taip“! Tai buvo vienas ypatingiausių įvykių“.

Praėjusią savaitę Bindi atskleidė, kad Ch. Powellas pasipiršo jai per 21-ąjį gimtadienį. Pora yra drauge jau beveik šešerius metus. Pirmąsyk jiedu susitiko 2013-ųjų lapkritį – tuomet Ch. Powellas apsilankė Australijos zoologijos sode, kur Bindi vedė ekskursiją.

„Per savo gimtadienį ištariau „taip“ savo gyvenimo meilei“, – prie mielų kadrų, kuriuose iš arti užfiksuotas jos puikusis žiedas, rašė Bindi.
„Chandleri, beveik prieš šešerius metus aš tave įsimylėjau. Nuo tol kiekviena mano diena – tai nuotykių sūkurys ir tikra laimė. Tai visą gyvenimą trunkanti draugystė, mano motyvacija ir besąlygiška meilė“, – pridūrė mergina.

B. Irwin „People“ taip pat sakė: „Netveriu džiaugsmu galėdama pasidalinti žinia, kad Chandleris ir aš susižadėjome! Tai buvo ypatinga diena ir nuostabiausias būdas atšvęsti mano 21-ąjį gimtadienį.

Ji pridūrė: „Sutikau savo sielos draugą – nekantrauju praleisti visą likusį savo gyvenimą su Chandleriu. Dabar mes esame drauge beveik šešerius metus. Drauge mudu gyvensime ilgai ir laimingai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)