Šaltinių teigimu, L. M. Presley knyga bus tokia bomba, kad teises ją išleisti moteris pardavė „Gallery Books“ maždaug už 3–4 mln. JAV dolerių.

Šaltinis pridūrė, kad knygoje žadama „atskleisti šokiruojančią informaciją apie M. Jacksoną ir leisti visiškai naujai pažvelgti į E. Presley“.

51-erių metų amžiaus L. M. Presley už popmuzikos karaliaus buvo ištekėjusi 1994–1996 m.

Jie slapta susituokė privačios ceremonijos metu ir tik paskui viešai paskelbė apie savo santykius per MTV kanalą. Pora išsiskyrė santuokoje pragyvenę vos 2 metus.

2010 m. L. M. Presley pateikė paslaptingų užuominų apie santuokos baigtį interviu su Oprah Winfrey metu.

„Mūsų gyvenime buvo vienas labai svarbus momentas, kai turėjome priimti sprendimą dėl santuokos. Ar dėl to buvo kalti narkotikai ir vampyrai, ar aš? Ir jis mane atstūmė.“ Moteris pridėjo, kad, sakydama „vampyrai“, turėjo omeny žodį „padlaižūnai“.

Taip pat ji O. Winfrey papasakojo štai ką: „Michaelas ir mano tėvas panašūs viena ypatybe – jie turėjo retą galimybę aplink save susikurti tokią tikrovę, kokios pageidavo.“

1995 m. Diane Sawyer duotame interviu L. M. Presley išsisukinėjo nuo atsakymo į klausimą apie M. Jacksono nepadorų elgesį su vaikais ir tepasakė: „Aš žinau, kad jis ne toks.“

Kaltinimai vėl ėmė garsiai skambėti pasirodžius HBO dokumentiniam filmui „Leaving Neverland“. M. Jacksono šeimos nariai padavė jo kūrėjus į teismą. Dokumentiniame filme pasakojama ir apie santuoką, tačiau L. M. Presley nieko nekomentavo.

Lisa Marie, kuri taip pat buvo ištekėjusi už Danny Keougho, Nicolaso Cage’o ir Michaelio Lockwoodo, atvirai kalba apie buvusią priklausomybę nuo nuskausminamųjų vaistų ir net parašė knygos „The United States of Opioids“ pratarmę.

Jos naujoji knyga tėra vienas iš kelių daug dėmesio susilaukusių projektų apie Elvį. Kitais metais bus pradėtas filmuoti biografinis filmas apie rokenrolo karalių, kurį režisuos Bazas Luhrmannas.

L. M. Presley atstovai spaudai kol kas jokių komentarų nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)