„Sveikinu Sasekso hercogienę su gimimo diena“, – buvo skelbiama bendroje Harry ir Meghan instagramo paskyroje, šalia besišypsančios M. Markle nuotraukos.


Princas Harry taip pat parašė: „Sveikinu su gimimo diena savo nuostabią žmoną. Ačiū, kad kartu su manimi leidaisi į šį nuotykį! – su meile, H.“
Savo bendroje paskyroje princas Williamas ir Kate taip pat parašė sveikinimą: „Šiandien sveikiname su gimimo diena Sasekso kunigaikštienę.“ Jie išpublikavo ir abiejų karališkų porų nuotrauką, kurioje visi per Kalėdas ėjo į bažnyčią.

Princas Charlesas su Camilla išpublikavo kelias besikeičiančias savo ir Meghan nuotraukas ir parašė: „Kuo nuoširdžiausi sveikinimai su gimimo diena jos karališkajai didenybei Sasekso kunigaikštienei.“
Karališkosios šeimos instagramo paskyroje, kuri reprezentuoja karalienę ir kitus karališkos šeimos narius, taip pat buvo parašytas sveikinimas: „Gimtadienio sveikinimai Sasekso kunigaikštienei. Kunigaikštienė gimė šią dieną 1981 m.“

Pernai per savo gimtadienį, Meghan, jau būdama princo Harry žmona, dalyvavo artimo Harry bičiulio Charlie Van Straubenzee vestuvėse. Per šventę ji vilkėjo „Club Monaco“ mados namų suknelę, avėjo „Aquazzura“ batelius ir buvo pasipuošusi „Philip Treacy“ skrybėlaite.

Šie metai naujajai karališkosios šeimos narei buvo įsimintini – spalį, prieš išvykdami į 16 dienų kelionę po Australiją, Naująją Zelandiją, Tongą ir Fidžį, pora paskelbė apie Meghan nėštumą. Nėštumo laiku ji pranešė apie keturias labdaros sritis, kurias kuruos, taip slapta darbavosi kaip kviestinė redaktorė britų „Vogue“ rugsėjo numeriui.

Gegužės 6 d. Meghan pagimdė berniuką Archie Harrisoną, po trijų dienų pora pristatė mažylį visuomenei. Vėliau gerbėjus pradžiugino nuotraukos iš labdaringų polo varžybų, kuriose dalyvavo princas Harry ir kurių pažiūrėti atvyko Meghan su Archie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)