Net trys iš „Dangaus” talentų šiam tarptautiniam konkursui siūlys savą kūrybą. Tai Fantomas Jonas su kūriniu „I Don’t Think”, Augustė – „Make Me Wanna Loose You” ir Eglė, specialiai šiam koncertui sukūrusi dainą „Not Good To Be Mad”. Igors dainuos A. Makejevo kūrinį „Žvaigždės krito tą naktį”, Natas – A. Sirgedo „Jūros ligą”, o Edita – anglišką „Doba Doba”.

Ekspertų komisija antradienį teigė radę dar ir naują aukso gyslą – Dovilę! Ji ruošia Rūtos Lukoševičiūtės ir Alvido Kavaliausko dainą „The Way To You“.

„Kiekvienoje perklausoje būna koks nors atradimas. Šioje buvai tu“, - Dovilei sakė rektorius Andrius Mamontovas. „Dangaus“ studentė buvo pagirta pagaliau išsivadavusi iš kantri stiliaus ir padariusi didelę pažangą. Savaime suprantama, nuolat iki šiol puldinėjamai Dovilei šie komplimentai irgi buvo lygūs šokui. „Jums patiko?! Jums patiko?!”, - negalėjo patikėti kontroversiškoji „Dangaus“ asmenybė. Antradienį patiko. Ar patiks ji penktadienį Vytautui Šapranauskui, kuris spręs, kam iki scenos neužteks tik žingsnio? Ar patiks Dovilė šeštadienį TV3 žiūrovams ir komisijai?

Šeštadienio komisiją sudarys „Radiocentro“ programų direktorius Donatas Bučelis, pirmas ir paskutinė Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ – Ovidijus Vyšniauskas ir Laura Čepukaitė. Jie vėl solistams skirs savo balsų. Dangiečiai jau žinos, kad kiekvienas jų surinktas taškas lyg aukso avelei pasipurčius taps eurais! Už kiekvieną tašką „Dangaus akademijos“ talentas galės pasiimti dešimtkart daugiau eurų, negu lentelėje kabo taškų. Jonas jau šiandien galėtų būti ramus, turėdamas 224 taškus, o tai reiškia - 2240 eurų (beveik 7 000 litų)! Tačiau šįkart Jonas – Fantomas. Per vienuolika sunkių savaičių uždirbtus taškus-eurus jau šeštadienį jis arba atiduos varžovui, arba susigvieš bet kurio kito finalisto turtą. Kas bus, jei, pavyzdžiui, Igors, kuris iki šiol neturi nė vieno taško, ims ir pasirodys geriau už Joną?! Likus trims koncertams iki superfinalo konkurencija „Danguje“ nusidažo ne tik muzikinėmis, bet ir pinigų spalvomis.

Vienuoliktas „Dangaus“ gyvo garso koncertas – jau šį šeštadienį, gruodžio 10 d., 21.30 val. Kauno laisvalaikio ir pramogų centre „Oazė“ arba tiesiogiai per TV3!