„Girdėjau, kad žmonės užsipuolė Jessicą Simpson dėl to, jog ji leido savo septynmetei dukteriai nusidažyti plaukus. Tad pamanėme, kad pasidalinsime tuo, ką veikėme vakar“, – „Instagram“ prie nuotraukos rašė Pink.

Ši nuotrauka pasirodė prabėgus dviem dienoms po to, kai 39-erių J. Simpson paskelbė Maxi nuotrauką.

Pink, kuri anksčiau garsiai pasisakydavo apie tai, ką ji vadina „vaikų auginimo policija“, paskelbtoje nuotraukoje matyti, kad ji pati nudažė plaukus ir iš arti įamžino naująją melsvą dukters šukuoseną. Dviejų vaikų mama prie įrašo pridėjo keletą grotažymių, tarp jų – „mėlyni plaukai – ir niekas nesvarbu“ ir „patys susilaukite vaikų“.

Dainininkė ir dainų autorė neleido komentuoti įrašo, tad interneto troliai negalėjo smagintis ir išreikšti neigiamo požiūrio į tai, kaip ji augina vaikus. Pink taip pat pridėjo grotažymę „mam, žiūrėk, nėra jokių komentarų“.

J. Simpson antradienį pasidalino nauja Maxi šukuosena. Tokį mergaitės įvaizdį įkvėpė populiarioje filmų serijoje „Descendants“ Dove Cameron suvaidinta veikėja Mal.

Kritikai netrukus ėmė koneveikti įrašą, aiškindami J. Simpson, kad ji pernelyg jauname amžiuje „gadina“ Maxi plaukus.

„Kam tokio jauno amžiaus pradėti gadinti plaukus“, – skelbė vienas „Instagram“ komentaras.

„Man tai visai nepatinka! Prieš dažymą plaukai atrodė žymiai geriau. Dėl naujosios plaukų spalvos mergaitė atrodo vyresnė, nei yra iš tiesų“, – buvo rašoma kitame komentare.

„Ar ji ne per jauna dažyti plaukus?“, – aiškino dar vienas komentaras.

Tačiau J. Simpson turėjo ir keletą teigiamai nusiteikusių palaikytojų, tarp jų – „Nine Zero One“ salono Los Andžele plaukų stilistai Jill Buck ir Riawna Capri. Į šį saloną J. Simpson ir nusivedė Maxi. R. Capri rūpinasi žymiąja rausva futbolo pasaulio čempionės Megan Rapinoe šukuosena.

„Ji elgėsi natūraliai, atrodė, kad yra jai įprastoje aplinkoje. Manau, matysime ją pas mus dažniau nei jos mamytę“, – J. Simpson įrašą komentavo R. Capri.

„Taip, Max!!!! Viskas pavyko taip gerai!“, – pridūrė J. Buck.

Paramą išreiškė netgi oficiali „Descendants“ „Instagram“ paskyra, palikusi kometarą: „Atrodai gerai!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)