Ne paslaptis, jog neseniai svorio priaugusi Beyonce itin griežtai prisižiūri savo figūrą, o prieš koncertinius turus bei visus svarbius pasirodymus ji laikosi griežtų mitybos reikalavimų bei stengiasi atsikratyti svorio.

Kūno rengybos guru sutiko Beyonce grožio paslaptimis pasidalinti su visais, kam tai galėtų būti aktualu, skelbia dailymail.co.uk. M. Borge's „Glamour" papasakojo, kad popžvaigždei labai patinka boksas ir įvairios ištvermės treniruotės.

Atletiško sudėjimo moteris, kurios išraiškingos kūno formos žavi visą pasaulį, koncertuose atiduoda visą save, tad būtinas rimtas fizinis pasirengimas: ji derina minutės trukmės sprintus ir dviejų minučių spartų ėjimą. Tokia treniruotė trunka 30 minučių.


„Sprinto formatas idealiai tinka ištvermei ugdyti, kurios Beyonce labai reikia ant scenos", – sako treneris. Taip pat Beyonce mėgsta pratimus su svoriais – pradedant įtūpstais ir baigiant pratimais rankoms. Kiekvieną intensyvią treniruotę ji baigia tempimo pratimais.

Po treniruotės jėgas atgauti Beyonce padeda tirštas kokteilis, pagamintas iš žirnių baltymų miltelių, migdolų pieno, šaldytų vaisių ir špinatų. Anot trenerio, toks kokteilis padeda atsigauti treniruotės nualintiems raumenims.

2017 metų gegužę M. Borge'as išleido knygą „22 Day Revolution", kurioje pasakojama apie augalinės kilmės mitybos planą, iš kurio 22 dienoms išbraukta mėsa, kiaušiniai, pieno produktai, alkoholis ir perdirbtas maistas.

Ekspertai tvirtina, kad būtent per tiek dienų susiformuoja nauji mitybos įpročiai. 34 metų Beyonce, kuri prisipažįsta, kad visi gyvenimą jos svoris dėl dietų tai sumažėdavo, tai grįždavo su kaupu, besąlygiškai pasitiki M. Borge'o metodais ir netgi parašė šios knygos įvadinį žodį: „Tiesa tokia: jei tokia kaip aš Hjustone augusi mėgėja skaniai pavalgyti galėjo tai padaryti, galite ir jūs. Tereikia 22 dienas pabandyti".

Teksase augusi Beyonce M. Borge'o mitybos planą išbandė 2013 metų lapkritį – kartu su ja šį iššūkį priėmė ir sutuoktinis Jay Z. Dainininkė sako, kad jų mityba iki tol toli gražu nebuvo sveika, nors abu ir puikiai suprato, kad vieną dieną ji pakenks sveikatai.

Dainos „Flawless" atlikėja seniau garsėjo gana ekstremaliais mitybos parinkimais, pavyzdžiui, viena iš jos iškrovos programų apsiribojo tik gėrimu iš vandens, citrinos sulčių, klevų sirupo ir kajeno pipirų. „Kai susilaukiau dukros, sąmoningai susiėmiau save į rankas ir nusprendžiau, kad už savo sveikatą ir kūną esu atsakinga tik aš pati. Nebenorėjau ryžtis drastiškoms dietoms. Tapau mama. Turėjau prisiimti atsakomybę ir tapo pavyzdžiu savo vaikui", – yra sakiusi Beyonce.


Išbandžiusi 22 dienų mitybos planą, kuris patiko ir Jennifer Lopez, Beyonce be didesnių kančių ir pastangų ėmė maitintis sveikiau. Štai penki pagrindiniai šio mitybos plano principai: rinkitės augalinį, o ne perdirbtą maistą, valgykite tris kartus per dieną, 80 proc. dienos maisto turi sudaryti angliavandeniai, 10 proc. riebalai ir 10 proc. baltymų, kiekvieną dieną 30 minučių skirkite sportui ir gerkite daug vandens.

Dailymail.co.uk rašoma, kad dainininkė daugiausiai yra svėrusi 79 kg ir dar prieš Koačelos festivalį jai pavyko atsikratyti antsvoriu.

Beyonce svorio metimo istorija prasidėjo gimus dvynukams Rumi ir Sirui, dėl kurių teko atidėti pasirodymą Koačeloje (iš pradžių dainininkė turėjo koncertuoti dar 2017 m.), nes atlikėja netikėtai pastojo.


„Grįžtu ant scenos pagimdžiusi dvynukus, – vaizdo įraše sako ji. – Jaučiausi taip, tarytum mano kūnas – visai ne mano."

Šios dietos plano sumanytojo teigimu, laikydamiesi 22 dienų mitybos plano (dainininkė jo laikėsi 44 dienas), žmonės jaučiasi energingesni, džiaugiasi geresne nuotaika, geriau miega, pagražėja oda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)