Tokio turinio pareiškimus A. Pugačiova žarstė prieš kamerą, kai poilsiaudama Jūrmaloje kartu su kita garsia dainininke Laima Vaikule filmavosi atitinkamu sąmoju trykštančiam vaizdo įrašui. Damos iš kopų, kaip pačios save praminė besibičiuliaujančios žvaigždės, tiesiog sumanė sukurti vaizdo įrašą. Per trumpą dialogą jos spėjo aptarti, iš kokių vyrų paprastai sulaukia daugiausia dėmesio.

„Suprask, jei visą gyvenimą tau prieš akis šmėžuoja jaunas vyras, turintis puikų humoro jausmą... Kartais jau norisi, kad būtų vyresnis!" – pareiškė A. Pugačiova. Šią sensacingą žinią lydėjo kitas triukas: vaizdo įrašą, pasirodo, filmavo ne kas kitas, o M. Galkinas. Jis žaibiškai sureagavo į žmonos prisipažinimą. „Aš jums parodysiu „vyresnį"!" – juokais pagrasė jis.

Gebėjimas žvelgti į gyvenimą su humoru, matyt, ir yra ta grandis, kuri sieja M. Galkiną ir A. Pugačiovą, svarstoma portale 7days.ru. Visiškai neseniai M. Galkinas pateikė visuomenės vertinimui dar vieną vaizdo įrašą, kuriame A. Pugačiova ir L. Vaikulė atrodo kiek įtartinai įsismaginusios. Netruko paaiškėti ir linksmumo priežastis. Damos iš kopų šventė muzikinio festivalio uždarymą.

„Šiek tiek išgėrėme ir niekuo neužsikandome", – atvirai viena per kitą kalbėjo žvaigždės.

Akivaizdu, kad šiais vaizdais provokuojančių siužetų serija nesibaigs: gerbėjai nekantraudami laukia naujų tokio tipo reportažų apie dviejų neperskiriamų draugių nuotykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)