Kaip jau skelbė žiniasklaida, kunigaikštienė tapo kviestine britų „Vogue“ žurnalo rugsėjo numerio redaktore. Tai tikrai netradicinis užsiėmimas tokio statuso atstovei ir viskas būtų labai gražu, jei ne šio darbo užkulisiai. Teigiama, jog ir šioje vietoje M. Markle pademonstravo savo įgeidžius ir žurnalo darbuotojams diktavo savo taisykles.

Neseniai pirmagimio susilaukusi karališkosios šeimos atstovė ne tik išreiškė nuomonę dėl viršeliui pozuosiančių žvaigždžių ir tinkamų ar netinkamų interviu, bet ir pageidavo konkretaus fotografo, taip pat aktyviai reiškėsi viso leidinio rengimo darbo metu.

M. Markle yra pirmoji kviestinė „Vogue“ redaktorė per ilgą 103-ejų metų žurnalo gyvavimo istoriją, rašoma portale „People“.

Didžiajai Britanijai skirtos „Vogue“ versijos vyriausiasis redaktorius Edwardas Enninfulas prasitarė, kad dėl to, kam verta patikėti viršelio nuotraukų fotografavimą, jo ir M. Markle nuomonės sutapo. Šis darbas pavestas garsiam fotografui Peteriui Lindberghui.

„Kunigaikštienės instrukcijos buvo labai aiškios: „Noriu, kad matytųsi strazdanos“, – pasakė P. Lindberghas, paprašytas prisiminti su M. Markle įvykusį telefoninį pokalbį.

„Na, pasijutau taip, tarsi prieš mane būtų atsivėrusios visos durys: man patinka strazdanos“, – pridūrė fotografas.

Verta priminti, kad P. Lindberghą M. Markle pasirinko ir tada, kai teko pozuoti „Vanity Fair“ viršeliui ir kitoms nuotraukoms, iliustravusioms žurnale išspausdintą straipsnį, kuriame moteris atvirai kalbėjo apie romantinį ryšį su princu Harry.

Publikacija pasirodė netrukus po to, kai 2016 metų pabaigoje princas pats patvirtino, jog tarp jo ir M. Markle mezgasi rimti santykiai. (Minėtina, kad nuo „Vanity Fair“ viršelio M. Markle žvelgia išdidžiai demonstruodama savo strazdanas)

M. Markle akivaizdžiai patinka jos strazdanos. Tuo nesunku įsitikinti stebint, kaip ji atrodo per begalę reikšmingų ceremonijų, įskaitant ir jos pačios vestuves.

Makiažo specialistas Danielis Martinas, kūrybinis įmonės „Honest Beauty“ konsultantas, „Dior“ grožio produktų linijos ambasadorius ir ilgametis M. Markle bičiulis, nemenkai prisidėjęs prie stulbinančio ir gaivaus pastarosios įvaizdžio vestuvių dieną, kalbinamas leidinio „InStyle“ patikino, kad princas Harry buvo ypač patenkintas natūraliai atrodžiusiu makiažu, nėmaž negožusiu jo išrinktosios strazdanų.

„Po ceremonijos Harry vis man dėkojo. Jis dėkojo už tai, kad Meghan atrodė tokia, kokia yra iš tikrųjų“, – sakė D. Martinas.

2017-aisiais M. Markle persakė vieną jai duotą su strazdanomis susijusį patarimą, kurio niekada nepamiršta.

„Iki pat šios dienos man darosi skaudu pamačius nuotraukas, kuriose pakeista mano odos spalva ir retušuotos strazdanos, – sakė M. Markle kalbėdama su leidiniu „Allure“. – Visiems strazdanotiems žmonėms, kurie mane girdi, privalau pasakyti tai, ką sykį, kai buvau jaunesnė, man sakė mano tėtis: „Veidas be strazdanų – tarsi naktis be žvaigždžių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)