Nuo sėdmenų pakėlimo iki aštuonių krūtų operacijų – už tobulą išvaizdą moteris kloja didžiules sumas ir teigia artimiausiu metu neketinanti liautis.

„Plastinės operacijos tarsi narkotikas. Jos sukelia priklausomybę, tačiau gerąja prasme. Žinoma, tai ne visiems, bet jos pakeitė mano gyvenimą. Žmonės kas dvejus metus keičia automobilius, tad kodėl nekeisti ir savo išvaizdos? Plastinėms operacijoms išleidau gal pusę milijono svarų. Man atlikta 50 operacijų, niekada to neslėpiau“, – teigia moteris.

Lauros gyvenimas tikrai ne visada buvo toks. Mokykloje ji kentė tiek psichologinį, tiek fizinį smurtą, patyčias. Būdama trylikos atsidūrė ligoninėje, nes ją sumušė penki vaikai. Jai buvo sulaužyta nosis, du šonkauliai, išnarintas žandikaulis.

Mergaitė patyrė tokią sunkią psichologinę traumą, jog sunerimę tėvai ją perkėlė į kitą mokyklą. Galiausiai, pradėjusi studijuoti koledže, ji tapo ta, kuri juokiasi paskutinė.

„Mokykloje buvo labai sunku. Visi sakė, kad aš baisi, bjauri. Turėjau antsvorio, nešiojau akinius, o labiausiai už viską pasaulyje norėjau būti panaši į lėlę Barbę. Visada norėjau atrodyti kaip vienas iš tų „Victoria‘s Secret“ modelių. Jos man atrodė labai laimingos, ir aš norėjau būti laiminga. Labai nepasitikėjau savimi, buvau tikrai labai nelaiminga, neturėjau draugų. Baigusi mokyklą, susidomėjau sveikata ir grožiu. Tada ir ėmė masinti plastinė chirurgija. Penkiolikos pasidariau pirmą krūtų operaciją“, – atvirauja moteris.

Kai taupė naujai išvaizdai, vieną dieną sulaukė tėvų dovanos.

„Tėtis juokavo, kad aštuoniolikto gimtadienio proga galiu rinktis – automobilį arba krūtų plastinę operaciją. Manau, kad jis buvo šokiruotas, kai pasakiau, ko labiau norėčiau. Tuo metu svarsčiau ir plastinės nosies operacijos galimybę, norėjau ir prigludusių ausų. Tada viskas ir prasidėjo. Nauja išvaizda ėmė atkreipti aplinkinių dėmesį. Mane ėmė visur kviesti, nereikėjo už nieką mokėti. Žmonės negalėjo patikėti, kokią transformaciją išgyvenau“, – pasakoja garsenybė.

Per tuos metus jai atlikta 50 operacijų, iš jų aštuonios – krūtų, septynios nosies, trys užpakaliuko pakėlimai.

Praeitais metais po vienos tokios užpakalio operacijos dalyvavo laidoje „This Morning“, kur buvo kalbinama stovinti, nes tada dar negalėjo sėdėti. Procedūrai iš įvairių jos kūno vietų buvo surinkti trys litrai riebalų, kurie suleisti į užpakalį ir klubus, suformuojant moteriškas formas.

„Keičiasi mados, keičiasi ir plastinės chirurgijos tendencijos. Seniau buvo populiarios didelės krūtys, pripūstos lūpos, o dabar visi eina iš proto dėl riestų užpakaliukų“, – teigia pašnekovė.

„Iš prigimties esu išraiškingų formų, taigi, kai visi norėjo lieknos figūros, man buvo labai sunku. Teko ir laikytis dietos, ir daug sportuoti. Dabar madinga smėlio laikrodžio figūra, o tai reiškia, kad išvaizdos standartai sveikesni“, – sako L. A. Summers.

Nors dabartinė L. A. Summers mūza yra Kim Kardashian, Laura įsitikinusi, kad amerikiečių televizijos žvaigždė su savo gerbėjais nėra iki galo atvira dėl savo kūno formų.

„Žinoma, man labai patinka, kaip atrodo K. Kardashian. Svarbiausia riebalus suleisti ten, kur reikia“, – sako ji.

„Tik nemanau, kad jos išvaizda – tik sporto ir dietos rezultatas. Manau, kad garsenybės privalo atvirai pasakoti, jeigu savo išvaizdą tobulinosi pas specialistus. Nereikia meluoti jaunoms merginoms, jog tam tikras formas galima pasiekti natūraliai. Tai nesąžininga ir pavojinga. Aš nieko neslepiu. Nuo pat pradžių pasakojau apie savo operacijas“, – argumentuoja garsi moteris.

Šlovė neatsiejama nuo neigiamų komentarų, tačiau Laura sako, kad piktavaliai jos laimės neužgoš.

„Labai seniai nusprendžiau neleisti svetimų žmonių negatyvumui temdyti mano laimės. Žmonės paprasčiausiai pavydi, arba nesupranta tų, kurie siekia įgyvendinti savo svajones. Kartais skaityti žinutes ir komentarus socialinėje žiniasklaidoje labai skaudu. Apmaudu, tačiau atsisakau leisti nepažįstamiems žmonėms atimti iš manęs laimę. Žmonės turi suprasti, kad tai mano gyvenimas, ir darau su juo, ką noriu. Žinoma, toks likimas ne kiekvienam. Neužtenka vien tobulinti išorės, reikia dirbti ir su savo vidumi. Manau, kad teks atlikti veido pakėlimo operaciją. Galbūt po penkerių metų, prieš sulaukiant keturiasdešimties. Neketinu tiesiog pasenti. Gyvenu tik kartą. Tai mano gyvenimas, mano kūnas ir mano laimė“, – šypsosi L. A. Summers.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)