47 metų aktorė savo išvaizdos pokyčiais socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino ketvirtadienį. Joje ji pozuoja ligoninės palatoje prieš išvykdama namo.

„Šiandien labai ypatinga diena. Pagaliau galiu vykti namo, esu labai dėkinga puikiai seselių ir techninio personalo komandai. Ir mano nuostabiausiam gydytojui, kuris mano pagijimu tiki ne mažiau nei aš. Proceso būta nelengvo. Ir toliau nebus lengva. Ateinančius bent tris mėnesius mano imunitetas bus slopinamas. Taigi, prašyčiau - jokių bučinių. Panašu, kad šis etapas buvo sėkmingas“, – socialinėje parašė aktorė.


„Ačiū visiems už meilę ir palaikymą. Dėkinga ir už nuostabų „People“ viršelį. Dabar viską matau žymiai aiškiau. Esu labai laiminga, galėdama dalintis su kitais savo istorija, pagaliau esu tam pasiruošusi ir pakankamai stipri“, – pridūrė ji.

Nuo tada, kai praeitą rugpjūtį išgirdo išsėtinės sklerozės diagnozę, aktorė išbandė daugybę gydymo būdų. Moteris visada atvirai kalbėjo apie savo būklę, faktą, jog būna gerų ir blogų dienų, ir tai, jog, prabudusi ryte, niekada negali žinoti, kaip tą dieną jausis.


„Tai nuolatinis nuovargis ir silpnumas“, – apie savo ligą interviu PEOPLE sakė aktorė ir pridūrė, kad dėl ligos silpsta balso stygos, tad atrodo, kad balsas nuolat virpa.

Liga neigiamai paveikė apetitą ir diafragmos refleksus, tad moterį pratiškai visą laiką pykina.

„Visą laiką atrodo, kad tuoj apsivemsiu“, – teigia S. Blair.

Nepaisant varginančių simptomų, aktorė sako labai besidžiaugianti visomis, net ir pačiomis mažiausiomis, pergalėmis.

„Džiaugiuosi viskuo. Tuo, kad pavyko nusiprausti po dušu. Tuo, kad pavyko nusibrėžti taisyklingą akies kontūrą“, – optimizmo nepraranda moteris.

Savo kovą su išsėtine skleroze aktorė detaliai aprašo socialinėje žiniasklaidoje, tiesos neslepia ir nuo sūnaus Arthuro. Mama teigia negali nesižavėti savo berniuko stiprybe.

„Jam tenka tiek patirti, tiek įveikti“,– sūnaus drąsa ir stiprybe žavisi aktorė. Ir priduria, jog jis jiems tenkančių iššūkių nevertina kaip ligos – „Mama neserga. Mamytė labai drąsi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)