Karališkoji šeima garsėja nenoru pripažinti, jog naudojasi kieno nors paslaugomis, todėl atviravimas apie tokius santykius yra baisiausias nusižengimas. Nors Kate Middleton kol kas negali išduoti karališkųjų įgaliojimų, šią savaitę „Instagram“ paskelbta žinutė paaiškina, kodėl karališkoji šeima taip jautriai reaguoja, kalbant apie asmenis, turinčius teisę reklamuoti savo gaminius ir (arba) paslaugas ir nurodyti, kad bendradarbiauja su karališkąja šeima.

Tai prisiminta po to, kai dabar nutiko dar vienas panašus atvejis, privertęs gerokai sunerimti D. Britanijos karališkosios šeimos spaudos tarnybą. Garsus ir žvaigždžių pamėgtas plastikos chirurgas Muniras Somji, Londone turintis dvi klinikas „Dr. MediSpa“, savo „Instagram“ paskyroje paskelbė K. Middleton „prieš“ ir „po“ nuotraukas.

Vienoje iš jų senėjimo požymiai yra ryškesni. Jis pakomentavo, kad šios nuotraukos įrodo, jog K. Middleton leidžiamos mažesnės botulino toksino dozės raukšlėms lyginti. M. Somji komplikavo situaciją dviem žodžiais: jis parašė „Mūsų Kate“, ir komentatoriai susidarė nuomonę, jog K. Middleton yra būtent tos klinikos klientė.

Šiuo metu įrašas jau ištrintas.

Po dviem 37-erių metų amžiaus karališkosios šeimos narės nuotraukomis plastikos chirurgas parašė: „Mūsų Kate patinka truputis botulino.“

Nuotraukoje „prieš“ ji atrodo pavargusi, ant veido yra raukšlių. Nuotraukoje „po“ trijų vaikų mama švyti, jos veidas – nepriekaištingas.

„Atkreipkite dėmesį į sumažėjusias raukšles ant kaktos, – nurodo gydytojas. – Bei į tai, kad antakio vidurinė dalis įdubusi, o galiukas – pakilęs.“

Apdovanojimų laimėjusio chirurgo žodžiai sulaukė šiltų komentarų iš kai kurių klinikos „Instagram“ paskyros sekėjų, kurių yra beveik 50 tūkstančių. Kita vertus, viena naudotoja Monica Bijlani parašė „Labai nemalonu skaityti“ ir paliko susirūpinimą reiškiantį jaustuką.

O tuomet karališkieji rūmai buvo užversti žurnalistų klausimais ir prašymais patvirtinti, ar tikrai Kembridžo kunigaikštienė lankėsi pas grožio specialistus ir jos išvaizda pasikeitė po injekcijų.

„New York Post“ skirtame pareiškime Kensingtono rūmai suskubo paneigti šią informaciją. Rūmų atstovų teigimu, plastikos chirurgo žinutė yra „kategoriškai neteisinga“, taip pat jie pridūrė, kad „karališkoji šeima niekada neremia komercinės veiklos“.

Žinoma, gali būti, kad nuotraukoje „po“ užfiksuota K. Middleton yra visiškai natūrali. Ji yra sakiusi, kad nelengva auginti mažus vaikus.

Kiekvienas, pažiūrėjęs makiažo pamokėlę „YouTube“ pasakys, kad makiažas daro stebuklus, kaip ir aštuonios valandos miego bei keli litrai vandens.

Klinikos darbuotojai išsisukinėja

Kelios mažesnės botulino toksino dozės suleidžiamos į veidą, kad paralyžiuotų raumenis ir išlygintų raukšles, o veidas atrodytų natūraliau ir subtiliau, rašoma pagesix.com.

Paklausus, ar K. Middleton iš tiesų yra „Dr. MediSpa“, įsikūrusios vos už 10 minučių kelio automobiliu nuo Kensingtono rūmų, klientė, klinikos darbuotojai ėmė išsisukinėti.

„Negalime atskleisti, ar ji yra klientė, – laikraščiui „The Washington Post“ sakė klinikos rinkodaros vadovė Sammy Curry. – Esame pasirašę konfidencialumo sutartis, todėl negalime atskleisti informacijos apie svarbiausius klientus. Nepateiksime jokių komentarų, ar ji pas mus lankosi.“

Ji sakė, kad M. Somji paskelbė K. Middleton nuotraukas „Instagram“ nes „manė, kad jos gerai tinka palyginti botokso ir mažesnių botokso dozių, kurias leidžia pats, poveikį“.

„Jis tik norėjo parodyti pokyčius, kuriuos gali sukurti šis preparatas.“

Šiuo metu Karališkųjų įgaliojimų turėtojų asociacijos skelbiamame sąraše nėra nė vieno plastikos chirurgo. Vargu, ar karalienė, princas Philipas ar princas Charlesas naudojosi jų paslaugomis. Tiesa, visuomenės nuomonė apie vadinamąjį botoksą nuo tada, kai jis buvo pristatytas rinkoje, gerokai pasikeitė. Be to, moterys vis dažniau ryžtasi prisipažinti apie jo naudojimą.

Galbūt vieną dieną atsiras karališkasis plastikos chirurgas, bet juo taps tikrai ne „Instagram“ mėgstantis ir įrašą paskelbęs M. Somji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)