„Buvo tiesiog nuostabu – dalyvavo tik artimiausi draugai ir giminaičiai. Patys svarbiausi jai žmonės. Tai buvo galima suprasti iš to, kaip šiltai ji bendravo su svečiais“, – sako vienas šaltinis.

Remiantis juo, J. Lopez į auksu tviskantį vakarėlį atvyko maždaug devintą valandą vakaro. Moteris šventei pasirinko itin seksualią metalo spalvos „Versace“ suknelę, prie kurios derėjo masyvūs auskarai ir palaidų plaukų šukuosena.

Jos sužadėtinis Alexas Rodriguezas pasipuošė juodu kostiumu ir pasirišo kaklaraištį. Savo mylimajam jubiliejaus proga jis įteikė išties įspūdingą dovaną – raudoną „Porsche“ markės automobilį.

Šventėje dauguma viešnių vilkėjo aukso spalvos drabužius, taip atliepdamos vakarėlio aprangos kodą. Teritorijoje buvo daug aukso spalvos balionų. Vyrai rinkosi baltus ansamblius. Remiantis šaltiniais, šventės metu maistas buvo serviruojamas švediško stalo principu. Bene svarbiausias šventės akcentas buvo didžiulis aukso ir juodos spalvos gimtadienio tortas. Dešimties aukštų milžiną įnešė keturi vyrai (anot šaltinių, jis galėjo būti maždaug 3,5 metrų aukščio).


„Prieš pat visiems pradedant vaišintis, Alexas pasakė tostą. Jis padėkojo Estefanų šeimai už svetingumą ir išreiškė susižavėjimą Jennifer ir jos veikla. Po vakarienės visi persikėlė į šokių aikštelę, kur galiausiai linksmybes vainikavo įspūdingi fejerverkai virš vandens“, – pasakoja šaltinis.

Per vakarėlį svečius šokdino didžėjai DJ Cassidy ir DJ Don Hot.

Pasivaišinus įspūdingu tortu, linksmybės įgavo antrąjį kvėpavimą. Didžėjai užgrojo 50 Cent hitą „In Da Club“.

„Visi pradėjo šaukti „Pirmyn, J. Lo, tavo gimtadienis. Linksminkis, tarsi būtų tavo gimtadienis“, – pasakoja šaltinis. Vakarėliui įsisiūbavus, į sceną lipo ir jubiliatės dainas dainavo tokie garsūs J. Lopez svečiai kaip DJ Khaledas, Fat Joe ir Ashanti – „What‘s Luv“, „All the Way Up“ ir DJ Khaled „All I Do is Win“. Anot šaltinio, J. Lopez labai patiko muzikinė dalis, ji dainavo kartu ir iš širdies linksminosi.
43 metų dainininkės sužadėtinis A. Rodriguezas akimirkomis, kai jo mylimoji prie didžėjų pulto šoka pagal „All the Way Up“, pasidalino socialiniame tinkle „Instagram“. Vėliau įrašu savo paskyroje pasidalino ir pati jubiliatė.


Gimtadienio šventėje ypatingą pasirodymą surengė ir du patys J. Lopez svarbiausi žmonės visame pasaulyje – jos dvyniai. Vienuolikmečiai Maximilianas ir Emme (kurių dainininkė susilaukė su buvusiu vyru Marcu Anthony) mamai skyrė gimtadieninį repą ir dainą. Dvyniai kartu su A. Rodriguezo atžalomis keturiolikos Natasha ir vienuolikos Ella neretai kartu pasirodo ant scenos su J. Lopez.

J. Lopez su sužadėtiniu vakarėlyje šėlo iki 3 valandos ryto. Šaltinis pridūrė, kad jie buvo vieni iš paskutiniųjų palikusių šventę.

„Šį gimtadienį visada prisiminsiu. Jutau visų jūsų meilę. Vakar diena buvo tikras sapnas. Žiūrėdama jūsų man paruoštus gimtadienio video pravirkau kokius 20 kartų. Tai buvo dar viena proga prisiminti, kokia dėkinga ir laiminga esu, kiek meilės ir nuostabių žmonių mane supa. Ačiū visiems, kad buvote to dalimi“, – po vakarėlio socialinėje žiniasklaidoje parašė laiminga jubiliatė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją