Manoma, kad nutrūko apsauginis lynas, J. Wattsui šokant nuo balkono. Jis patyrė rimtų galvos sužalojimų, atsitrenkęs į grindis.

Dublerio sužadėtinė Tilly Powell rašė „Facebook", kad jos „širdis plyšta iš skausmo" po tokių siaubingų naujienų.

Ji guodėsi: „Joe rimtai susižeidė galvą, jam dirbtinai sukelta koma, tačiau būklė stabili, gydytojai įdėmiai jį stebi."

„Aš jį labai myliu, man plyšta širdis. Visi Joe šeimos nariai ir draugai yra pasiruošę padėti jam išsikapstyti!"

Filmavimo darbai buvo nedelsiant nutraukti, o aktoriai ir kūrybinės grupės darbuotojai – išsiųsti namo, „nuogąstaudami dėl blogiausio scenarijaus". Susižeidęs dubleris buvo skubiai nugabentas į Karališkąją Londono ligoninę.

Vienas šaltinis pasakojo: „Kaskadininkas nukrito mažiausiai iš 9 metrų aukščio, gal net truputį iš aukščiau. Netrukus filmavimo aikštelėje pasirodė V. Dieselis. Jis atrodė išblyškęs, ištiktas šoko ir stengėsi sulaikyti ašaras. Aktorius matė, kas nutiko."

V. Dieselio dubleris filme „Greiti ir įsiutę 9" („Fast & Furious 9") nukrito vakar maždaug vidurdienį. Policija patvirtino, kad atvyko į incidento vietą ir atlieka liudininkų apklausą.

Šaltinis pridūrė: „Jie filmavo balkono sceną labai dideliame aukštyje. Kaskadininkas nušoko nuo balkono prisitvirtinęs apsauginį lyną, tačiau panašu, kad lynas trūko. Dubleris turėjo likti kaboti žemiau balkono (jį būtų lėtai nuleidę ant žemės), bet nukrito tiesiai ant galvos. Pasigirdo klyksmai ir aiktelėjimai. Siaubinga nelaimė. Žinoma, viskas nufilmuota. Medžiaga perduota policijai. Tragedija įvyko naujoje filmavimo aikštelėje. Dabar viskas uždaryta, filmavimas nutrauktas. Filmavimo aikštelė laikoma nusikaltimo vieta."

V. Dieselis ir anksčiau yra susidūręs su liūdnais įvykiais filmavimo metu. Kuriant 2002 m. filmą „xXx", jo dubleris Harry O'Connoras žuvo filmuojant vandens parašiutizmo sceną.

2013 m. ne filmavimo metu įvykusioje automobilio avarijoje žuvo jo kolega aktorius Paulas Walkeris. 40-ies metų amžiaus vyras filmavosi septintojoje „Greiti ir įsiutę" dalyje.

„The Sun" paprašė „Warner Bros Studios" pakomentuoti incidentą.

„Greiti ir įsiutę 9" kino teatruose turi pasirodyti kitais metais. Filme taip pat vaidina Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Charlize Theron ir naujas veidas nuo 2001 m. gyvuojančioje franšizėje – Johnas Cena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)