Kaip skelbia užsienio spauda, Kate Middleton ir princas Williamas su trimis savo vaikais George'u, Charlotte bei Louisu ką tik pradėjo šeimos vasaros atostogas. Britų dienraščių žiniomis, Cambridge'ų šeima grįžo į jiems ypač daug prisiminimų keliančią ir ypatingos svarbos turinčią Miustiko salą Karibuose.

Šeimos atostogos sutampa su šeštuoju princo George'o gimtadieniui, tad šią progą jie paminės apsupti neapsakomai gražių vaizdų. Štai keletas nuotraukų iš Miustiko salos, kurios skelbiamos socialiniuose tinkluose:

Šaltinių žiniomis, šeima būtent šią salą pasirinko dėl išskirtinio privatumo: "Jie jau pažįsta personalą, pasitiki juo, o tai šiai karališkai šeimai yra vienas svarbiausių dalykų".

Teigiama, jog anksčiau su visa Middletonų šeima čia ilsėdavosi Kate.

Kad princo Williamo šeima nelaužo tradicijų rodo ir faktas, jog per šeštąjį sūnaus George'o gimtadienį socialiniuose tinkluose buvo paviešintos naujos fotosesijos nuotraukos.

„Kembridžo kunigaikštis su kunigaikštiene džiaugiasi galėdami pasidalinti naujomis princo George'o nuotraukomis, kurios pažymi jo didenybės šeštąjį gimtadienį“, – prie fotografijų Instagram tinkle sukaktuvių išvakarėse rašė karališkieji rūmai.

Nuotraukų autorius - K. Middleton, kuri jau seniai garsėja savo pomėgiu fotografijai. Būtent jos darytomis nuotraukomis per gimtadienius viešai dalijasi D. Britanijos karališkoji šeima.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)