Praėjusią savaitę visų žvilgsniai buvo įsmeigti į M. Markle ir K. Middleton, kai šeštadienį jos kartu atvyko į Vimbldono čempionato moterų vienetų finalo varžybas. Tai buvo vienas iš nedaugelio atvejų, kuomet abi moterys pasirodo kartu, nuo tada, kai pirmuosiuose laikraščių puslapiuose pasipylė informacija apie neva tarp jų tvyrančią nesantaiką. Karališkosios šeimos gerbėjai apsidžiaugė pamanę, kad plačiai nuskambėjęs kivirčas užglaistytas.

Gandai apie nesutarimus kilo tuomet, kai 2018 m. lapkričio mėnesį buvo paskelbta, kad Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė išsikelia iš Kensingtono rūmų.

Netrukus po šios naujienos paskelbimo karališkoji korespondentė Camilla Tominey sakė iš dviejų šaltinių sužinojusi, jog „Meghan pravirkdė Kate" po princesės Charlotte suknelių matavimosi ruošiantis karališkosioms vestuvėms gegužės mėnesį.

Taip pat buvo teigiama, kad Williamas ir Harry susipyko, kai Kembridžo kunigaikštis įspėjo savo brolį, kad jo santykiai su buvusia televizijos serialo „Suits" aktore vystosi per greitai. Nepaisant neseniai įvykusio susitaikymo, Meghan ir Harry „Instagram" paskyroje paskelbtos nuotraukos, regis, atskleidžia siaubingą tiesą.

Praėjusį mėnesį įvykusios Vėliavos pagerbimo ceremonijos metu Kate, Harry ir Meghan sėdėjo vienojo karietoje, o Williamas jojo arkliu.

Vėliau tą pačią dieną „Instagram" paskyroje @SussexRoyal pasirodė nuotrauka, kurioje įamžinti Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė, tačiau Kate buvo iškirpta iš kadro.


Panašiai nutiko ir per princo Philipo gimtadienį, kurio metu jubiliatas nusifotografavo su Harry.

Ši nuotrauka taip pat buvo apkarpyta – nebeliko Williamo, stovėjusio Edinburgo kunigaikščiui iš kito šono.

Be to, Meghan ir Harry nuvylė ne vieną karališkosios šeimos gerbėją savo palinkėjimu princui Williamui jo gimtadienio proga. Daugeliui sveikinimas pasirodė „per šaltas".

Birželio 21 d. Kembridžo kunigaikščiui suėjo 37-eri. Ta proga Kensingtono rūmai socialiniuose tinkluose paskelbė jo nuotrauką.

M. Markle ir Harry „Instagram" pakomentavo: „Su gimimo diena, Kembridžo kunigaikšti!"


Kai kurie naudotojai sukritikavo Sasekso kunigaikščius, nes dar visai neseniai jie išsiuntė gerokai neformalesnio pobūdžio žinučių kitiems karališkosios šeimos nariams.

Vienas naudotojas rašė: „Tai bent šaltas sveikinimas gimtadienio proga."

Kitas pastebėjo: „Atrodo, kad @SussexRoyal visai nenori jo pasveikinti."

Daugelis mano, kad Meghan, kuri kadaise aktyviai reiškėsi „Instagram", tačiau turėjo uždaryti savo paskyrą susižadėjusi su Harry, tvarko savo ir Harry paskyrą @SussexRoyal.

Anot „People", pirma „užuomina" yra anglų kalbos amerikietiškajam variantui būdinga rašyba, pavyzdžiui, „organization" vietoje „organisation", „re-energized" vietoje „re-energised" ir t. t.

„The Daily Mail" taip pat pastebėjo, kad paskyrai būdingi „gražūs balti kraštai", darantys ją elegantišką ir stilizuotą. Šios ypatybės primena M. Markle anksčiau naudotą paskyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)