Kaip rašo 7days.ru, filmui pasirodžius didžiuosiuose ekranuose, T. Liutajeva tapo sekso simboliu. Susitikti su ja svajojo beveik kiekvienas vyriškis.

Nuo tų laikų pasikeitė nedaug dalykų: Tatjana, kaip ir anksčiau, atrodo puikiai. Jai pavyko išsaugoti grožį nesiimant radikalių plastinės chirurgijos priemonių. Aktorei iki šiol nestinga gerbėjų.

Tatjana Liutajeva

„Iš kojų išverčiantis grožis“, „Visos šalies svajonė“, „Kokia jūs graži – buvote ir išlikote!“, „Grožio etalonas“, „Gražuolė, neįmanoma atplėšti akių“. Tokiais komentarais archyvinius vaizdus palydėjo aktorės gerbėjai.

Tiesa, šie kadrai eilinį kartą atkreipė žmonių dėmesį į tai, kaip smarkiai suaugusi T. Liutajevos duktė panaši į mamą. Vienoje nuotraukoje jauną Tatjaną galima lengvai supainioti su Agnija Ditkovskyte.


54-erių aktorė praėjusią žiemą išėjo biohakingo, kuriuo siekiama tobulinti biologines sistemas, kursą – dėl to ji ėmė atrodyti dar jauniau. Puiki išlieka ne tik Tatjanos veido odos, bet ir figūros būklė.

O štai dar viena kino žvaigždė – Larisa Guzejeva – niekaip negali sulieknėti. Neseniai aktorė pasiskundė gerbėjams, kad jai jau pabodo laikytis griežtos dietos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)