36 metų Z. Williamsas atviras: „Būti Robino Williamso sūnumi – tiesiog nuostabu daugeliu aspektų, tačiau dalytis juo su visu pasauliu buvo labai sunku. Nors turėjo didelių problemų, bandė įveikti iššūkius, žinojau, kad jam sunku, vis tiek eidavo linksminti ir juokinti kitų, norėjo dalintis tik geromis emocijomis.

Nors pats labai kentėjo ir grūmėsi su savo demonais, vis tiek rengė pasirodymus. Labai jį myliu ir žaviuosi. Buvo sunku juo dalytis su kitais. Kartais jam labai puikiai pavykdavę į šalį atidėti savo asmenines problemas ir susikaupti darbui. Stebėti tokį virsmą tikrai nelengva. Kaip šeimos narys ir vaikas visada norėjau jam padėti, bent kiek sušvelninti kančias, nuraminti. Mačiau, kaip jam sunku. Kartais jausdavausi bejėgis, nebežinojau, kaip galėčiau jam padėti“ .

Z. Williamsas – vienas iš trijų R. Williamo vaikų. Jis dar turėjo 29 metų dukrą Zeldą ir 27 metų sūnų Cody.

„Visiems, kurie jį mylėjo, buvo sunku. Tėvas ne visada atvirai dalindavosi savo skausmu ir sunkumais. Ne iš karto supratome, kas vyksta. Netekties skausmu dalintis su pasauliu taip pat nebuvo lengva. Ne visada atskirsi savo asmeninius išgyvenimus nuo visuomenės nuotaikų. Nebuvau tam pasirengęs. Buvo didelis iššūkis. Esu labai dėkingas visiems, kurie palaikė – tiek tada, tiek dabar. Praėjo beveik penkeri metai. Ir šiandien jaučiu, kokį didelį palikimą jis paliko, kokius pokyčius paskatino", – apie tėvą kalbėjo Z. Williamsas.

Z. Williamsas prabilo ir apie savo sūnų: „Mano sūnui – beveik du mėnesiai. Jo vardas McLaurinas, tai mano tėvo antrasis vardas. Šeimos vardas. Tiek aš, tiek mažylio mama stengiamės su juo viskuo dalytis, visais jausmais ir meile. Mūsų gyvenimas toks trumpas, taigi labai svarbu netaupyti meilės... Šiuo metu jaučiamės palaiminti“ .

„Oskaru“ apdovanotas R. Williamas iš gyvenimo savo noru pasitraukė 2014 metais, jam buvo 63 metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją