Naomi Campbell, vienam žymiausių supermodelių pasaulyje, darbo reikalais tenka nepaprastai daug keliauti. Šios dažnos kelionės 49-erių N. Campbell paskatino susikurti savus grožio ritualus, taikomus prieš skrydį ir jo metu. Supermodelis taip juos ištobulino, kad visuomet išlipa iš lėktuvo atrodydama ir besijausdama tiesiog puikiai, rašo people.com.

Naujajame vaizdo įraše, kuriuo ji pasidalino savo „YouTube“ kanale, N. Campbell, skrisdama į Katare esančią Dohą, supažindina su savo grožio ritualais oro uoste ir skrydžio metu.

Praėjusi oro uosto patikrą (kaip ir paprastiems mirtingiesiems, žvaigždėms taip pat tenka tą daryti), N. Cambel keliauja tiesiai į parduotuvę, kad įsigytų užkandžių skrydžiui (vėlgi daugeliui labai pažįstama patirtis).

„Na, iš tiesų neturėčiau to daryti“, – žvelgdama į maišelius su mažais „Twix“ šokoladukais, sako modelis. Tačiau netrukus ji pakeičia nuomonę ir paima vieną maišelį. „Bet aš juos imu! Imu juos, ir man nerūpi!”, – sušunka N. Campbell.

Tuomet ji pasuka į grožio priemonių skyrių. Stabtelėjusi prie žurnalų lentynos, N. Cambel apžvelgia naujausių mados žurnalų viršelius. „Tai nuostabu, tik pažvelkite. Zendaya, Indya [Moore], Liya [Kebede]. Tai neįtikėtina”, – sako N. Campbell, pirštu besdama į ant viršelių esančias labai skirtingas žvaigždes.

Atsidūrusi lėktuve, N. Campbell ima kraustyti savo rankinę, kad pademonstruotų grožio priemones, kurias vežasi su savimi „drėkinimo pakuote“ vadinamame maišelyje. Jame gausu skirtingų veido kaukių. „Kai skrendu lėktuvu, visos priemonės būna skirtos drėkinimui“, – aiškina modelis.

Tačiau, užuot įsitaisiusi savo kėdėje ir atsipalaidavusi, N. Campbell netrukus imasi valymo darbų. Ji išsitraukia vienkartines plastikines pirštines, kurias nešiojasi savo krepšyje, užsimauna jas ir, paėmusi valomąsias servetėles, ima švarinti televizoriaus ekraną, rankų atramas, ištraukiamą ir atlenkiamą stalelį, saugos diržą ir viską, prie ko galėtų prisiliesti skrydžio metu.

„Nuvalykite viską, ką liečiate. Viską, ką galbūt galėtumėte paliesti. Aš tą darau kiekviename lėktuve, kuriuo skrendu. Man nerūpi, ką žmonės gali pagalvoti. Tai svarbu mano sveikatai ir padeda man jaustis geriau“, – teigia N. Campbell.

Tuo pačiu lėktuvu skridusiai keleivei N. Campbell valymo įgūdžiai padarė tokį įspūdį, kad ji paprašė dezinfekuoti ir jos vietą. „Nepadarysiu to už jus, bet pasidalinsiu [servetėlėmis] su jumis“, – sakė modelis.

Koks paskutinis žingsnis prieš užsidedant skrydžiui skirtą apsauginę veido kaukę? N. Campbell, prieš užsidėdama apsauginę kaukę, ant kėdės užtiesia savo patiesalą. „Juos plauna rankomis kiekviename viešbutyje, kuriame apsilankau“, – aiškina modelis.

„Galiausiai aš taip prasėdėsiu visą skrydį. Lėktuvui leidžiantis, žmonės ima kosėti ir čiaudėti, o kosulys ir čiaudulys... Tiesiog negaliu to pakęsti“, – užsidėdama kaukę, sako N. Campbell.

„Tai mano apsauga nuo kosinčių ir čiaudinčių žmonių. Mano, mano mažieji ritualai man išties padeda“, – pridūrė modelis.

Visą vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)