35-erių metų E. Hartridge mirė penktadienio rytą, pranešė CNN.

Šeštadienį jos „Instagram“ paskyroje buvo paviešintas oficialus pranešimas apie mirtį.

„Sveiki. Šįkart per „Instagram“ tenka pranešti kraupią žinią, tačiau kadangi šiandien daugelis, kaip žinia, tikėjosi išvysti Emily, tai tėra vienintelis būdas su visais susisiekti. Vakar Emily pateko į eismo įvykį ir mirė. Visi ją labai mylėjome ir niekada nepamiršime. Ji paveikė begalę žmonių, sunku įsivaizduoti, kaip teks būti be jos. Ji buvo išskirtinė asmenybė“, – rašoma pranešime.


Surengtoje spaudos konferencijoje Londono policija pranešė, kad trisdešimtmetį perkopusi moteris pateko į eismo įvykį tarp sunkvežimio ir elektrinio skuterio. Netrukus nelaimės vietoje ji mirė.

Dienraštis „The Guardian“ nurodė moters tapatybę – E. Hartridge, taip pat konstatavo, kad lig šiol žmogaus gyvybę nusinešusių elektrinio skuterio susidūrimų kelyje Didžiojoje Britanijoje užfiksuota nebuvo.

Socialiniuose tinkluose E. Hartridge buvo pastebėta prieš septynetą metų ir išgarsėjo kaip nuomonės formuotoja („influencerė“) ir „YouTube“ žvaigždė. Per mėnesį jos vaizdo pranešimai būdavo peržiūrimi po 3 mln. kartų. E. Hartridge yra vedusi ir laidų per televiziją. Viena iš jų – tuometiniu kanalu 4OD transliuota „Oh Sh*t I‘m 30“.

Labiausiai moteris žinoma iš kas savaitę skelbtų vaizdo įrašų serijos „10 Reasons Why…“ E. Hartridge yra palietusi galybę temų, tokių kaip seksas, tarpusavio santykiai ir gyvenimas, siekdama įrodyti, kad viską, kas vyksta, galima paaiškinti dešimčia konkrečių priežasčių.

Šeštadienį, reaguodami į tragišką E. Hartridge mirtį, „YouTube Creators“ paskelbė pranešimą socialiniame tinkle „Twitter“. Grupė išreiškė užuojautą žuvusiosios artimiesiems ir visiems gerbėjams.

„Ypač nuliūdome sužinoję apie išties talentingos britų kūrėjos Emily Hartridge tragišką mirtį. Mintimis esame su jos fanais ir visais, kuriuos ji mylėjo“, – rašoma „Twitter“ žinutėje.

Draugai ir gerbėjai „YouTube“ žvaigždės atminimą pagerbė socialiniuose tinkluose.

„Ši „Instagram“ žinia mane giliai nuliūdino. Prieš penketą metų teko susitikti Emily traukinyje. Iki kelionės pabaigos mes pasikalbėjome apie įvairiausius dalykus, susijusius su psichikos sveikata ir nemiga, – parašė publikacijų autorius, tinklalaidžių vedėjas Gregas Jenneris. – Ji buvo smagi, maloni ir nuoširdi. Reiškiu kuo nuoširdžiausią užuojautą Hartridge šeimai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)