Atlikėjai buvo tik 23 metai, kai ji ištekėjo už dvidešimčia metų vyresnio T. Mottolos. „Galite įsivaizduoti ištekinamą mergaitę. Tai buvo sąmoningos pastangos išlaikyti mane ta tokia amerikietiška mergaite, kad ir ką tai bereikštų. Viskas buvo labai kontroliuojama“, – pasakojo ji.

„Kaip žmogus neturėjau jokios laisvės. Buvau tarsi kalinė“, – prisipažino M. Carey.

Beje, pats T. Mottola 2013 metais išleistoje savo knygoje „Hitmaker: The Man and His Music“ pripažino, kad santykiai su M. Carey buvo „neteisingi ir netinkami“. Vyras taip pat rašė, kad „nuoširdžiai apgailestauju dėl sunkumų ar skausmo, kuriuos, nepaisant visų mano gerų ketinimų, neišvengiamai jai sukėliau“, tačiau buvusios žmonos kalbas apie visišką kontrolę jis išvadino „visiška nesąmone“.

M. Carey interviu metu taip pat prisipažino, kad visus savo 49 metus turėjusi intymių santykių tik su penkiais vyrais. Ji sakė esanti šiek tiek dorovinga, o tai visiškai neatitinka jos susikurto įvaizdžio.
„Tikrai neturėjau daug vyrų, tačiau jie buvo labai skirtingi. Per savo gyvenimą turėjo tik penkis vyrus, tad esu šiek tiek dorovinga, jeigu jai atvirai kalbėsime, lyginant su kai kuriais žmonėmis mūsų srityje“, – sakė dainininkė.

Po skyrybų su T. Mottola dainininkė nuo 1999 iki 2001 metų susitikinėjo su dainininku Luisu Migueliu. O nuo 2008 iki 2016 metų ji buvo ištekėjusi už dainininko ir aktoriaus Nicko Cannono, su kuriuo augina aštuonmečius dvynius Monroe ir Moroccan.

Po skyrybų su juo M. Carey buvo trumpai susižadėjusi su australu milijardieriui Jamesu Packeriu, o vėliau ėmė susitikinėti su savo šokėju Bryanu Tanaka, su kuriuo yra kartu iki šiol.

Taip pat kalbama, kad ji susitikinėjo su Christianu Monzonu (2005-2006 metais), Marku Sudacku (2003-2005 metais), Ericu Benétu (2000-2003 metais), Marcusu Schenkenbergu (1998-1999 metais) ir Dereku Jeteriu (1997-1998 metais).

Kalbėdama apie savo muzikinę karjerą, Mariah Carey taip pat sakė norinti, kad žmonės žinotų, jog jos kopimas karjeros laiptais buvo gerokai sunkesnis už dabartinių žvaigždučių.

„Jie neįsivaizduoja, ką man teko patirti dar būnant vaiku, kad tapčiau aštuoniolikmete, su kuria įrašų kompanija pasirašė sutartį, – sakė dainininkė. – Tai vyko gerokai prieš tai, kai tiesiog galėjai prisijungti prie „YouTube“ svetainės ir padainuoti.“

M. Carey nepraleido progos įgelti kitiems atlikėjams. „Daug atlikėjų sako, kad patys rašo savo dainas, tačiau iš tiesų nerašo. Nieko nenoriu įžeisti, bet tiesiog yra tai, ką esu mačiusi“, – sakė ji.

Milijonierė dainininkė taip pat prabilo ir apie savo sunkią vaikystę, kurioje prabanga net nekvepėjo. „Žmonės nesuprato, kas aš esu, kokia buvo mano tautybė (ji turi afroamerikietiško, venesuelietiško ir airiško kraujo). Mes taip pat neturėjome pinigų“, – pasakojo žvaigždė.

„Vaikystėje aš visuomet norėjau puikių Kalėdų, tačiau jų nebuvo. Mano brolis ir sesuo grįždavo per šventes pas mus su mama, ir jie visuomet susipykdavo ir sugadindavo šventes. Tačiau aš mėgindavau nekreipti dėmesio ir mėgautis tuo laiku“, – pasakojo dainininkė.

Beje, Mariah Carey... nešvenčia savo gimtadienių. „Nešvenčiu gimtadienių“, – prisipažino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)