65-erių metų amžiaus L. Vaikulė niekada neslėpė, kad yra fatalistė. Ji tiki, jog kiekvienas žmogus turi savo lemtį. Susitikimą su būsimąja antrąja puse Andrejumi Latkovskiu moteris laiko iš aukščiau nulemtu dalyku. Įsimylėjėlių santykiai užsimezgė dar XX a. aštuntajame dešimtmetyje. Porai teko išverti daug išbandymų.

Andrejus buvo šalia, kai Laima vykdavo į gastroles, padėjo jai įrašinėti naujas dainas ir morališkai palaikė sunkiausiomis akimirkomis. Kai dainininkė išgirdo sunkios ligos diagnozę, apie ją papasakojo tik Andrejui. Tuo metu L. Vaikulės karjera buvo aukštumose, ji turėjo įrašinėti albumą JAV.

Nepaisant pesimistinių gydytojų prognozių, moteris įveikė ligą. Šalia buvo mylimas žmogus, o ir šiandien Andrejus ir Laima – praktiškai neišskiriami. Žiūrint iš šalies gali pasirodyti, kad jų santykiuose viešpatauja visiška idilė, tačiau taip buvo ne visada. L. Vaikulės teigimu, kadaise jų bendrai ateičiai buvo iškilusi grėsmė. „Mes lyg ir skyrėmės. Turėjau jį pamokyti, tačiau tai truko neilgai. Pamokiau. Priežasčių neatskleisiu, tai mūsų asmeninis reikalas", – pabrėžė dainininkė.

Dar vienu smūgiu L. Vaikulei tapo žinia, kad ji negalės susilaukti vaikų. Laidos „Žmogaus likimas" metu žvaigždė dviprasmiškai reagavo į Boriso Korčevnikovo klausimus apie nėštumus.

L. Vaikulė vis dar dažnai koncertuoja, o laisvalaikį leidžia su Andrejumi ir draugais. Nepaisant to, kad jų santykiai tęsiasi ilgiau nei 40 metų, L. Vaikulė ir A. Latkovskis taip ir nesusituokė. Dainininkė yra įsitikinusi, kad antspaudas pase – tik formalumas, ji gali būti laiminga ir be jo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)