Į teismą dėl tėvystės pripažinimo kreipėsi Javieras Sanchezas Santosas, kurio motina, portugalų balerina Maria Edite, 1975-aisiais turėjo trumpą romaną su legendiniu ispanų dainininku. Tuo metu J. Iglesias buvo vedęs aukštuomenės ponią Isabel Preysler.

1992-aisiais M. Edite taip pat buvo padavusi J. Iglesias į teismą dėl sūnaus tėvystės, tačiau jos ieškinys buvo atmestas dėl procedūrinių dalykų.

J. S. Santosas siekė, kad ta byla būtų atnaujinta. Jo turimo DNR tyrimo rezultatai buvo gauti ištyrus servetėles ir nuorūkas, kurias lietė J. Iglesias.

75-erių J. Iglesias su I. Preysler susilaukė trijų vaikų, įskaitant popmuzikos žvaigždę Enrique, o su dabartine žmona olandų manekene Miranda Rijnsburger turi penkias atžalas.

Romantiškomis baladėmis ir meilės istorijomis, kurias uoliai aprašinėjo bulvarinė spauda, garsėjantis dainininkas yra viena ryškiausių ispanakalbių muzikos žvaigždžių. Per kelis karjeros dešimtmečius jis pardavė 300 mln. savo albumų kopijų ir gavo du „Grammy“ apdovanojimus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją