„Victoria's Secret“ supermodelis ir diskžokėjus susituokė praėjusių metų balandžio mėnesį Bahamose.

Antradienį supermodelis padavė skyrybų prašymą Los Andželo apygardos teismui, trečiadienį pranešė portalas TMZ, remdamasis gautais dokumentais.

TMZ žiniomis, skyrybų priežastimi pora nurodė nesutaikomus skirtumus.

28-erių metų amžiaus S. Shaik ir 35-erių metų amžiaus DJ Ruckus susituokė 2018 m. balandžio mėnesį, tačiau praėjusį mėnesį nusprendė pagyventi atskirai.

„Kruopščiai viską apsvarstę, S. Shaik ir G. Andrewsas nusprendė pagyventi atskirai, – tuo metu sakė moteris. – Mes gerbiame ir mylime vienas kitą bei labai prašome nepažeisti mūsų privatumo.“

Sutuoktinių atstovai spaudai ne iš karto atsakė į „People“ prašymą pakomentuoti situaciją.

Pora skiriasi praėjus kiek daugiau nei metams nuo romantiškos vestuvių ceremonijos Bahamose. Juodu buvo susižadėję dvejus metus.

„Shanina ir DJ Ruckus savo santuoką pradėjo švęsti Eleuteroje dar savaitės pradžioje, – „People“ sakė šaltinis. – Jie labai nekantriai laukia oficialių iškilmių su savo artimaisiais ir draugais.“

Poros vestuvėse netrūko įžymybių. Jaunavedžius sveikino Ashlee Simpson ir Evanas Rossas, modelis Nadine Leopold, modelis Hannah Ferguson, Olivia Pierson ir Natalie Halcro, vaidinančios realybės šou WAGS ir „Relatively Nat & Liv“, Nicole Williams ir NFL žaidėjas Larry Englishas.

Juos sutuokė pastorius Runas, buvęs grupės „Run DMC“ narys.

S. Shaik ir Gregas Andrewsas susižadėjo Lenny Kravitzui priklausančiame atokiame paplūdimyje po devynis mėnesius trukusio audringo romano. S. Shaik yra sakiusi, jog „visas nutiko labai greitai, bet neabejoju savo pasirinkimu“.

„Mes esame geriausi draugai ir beprotiškai įsimylėję, mums labai gera kartu, – 2016 m. žurnalui „Ocean Drive“ sakė modelis, kai DJ Ruckus pasipiršo. – Suprantame vienas kito gyvenimą ir karjerą. Manau, kad tai taip pat yra svarbu. Buvau nepaprastai laiminga ir susijaudinusi, kai Gregas paprašė tapti jo žmona.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)