Karališkosios šeimos gerbėjai, šeštadienį šventę Archie krikštynas, teigia, kad Kembridžo kunigaikštis oficialiose nuotraukose atrodė „paniuręs“ ir „nelinksmas“.

Pasigrožėję oficialios nuotraukos centre įamžintu dviejų mėnesių amžiaus mažyliu, gulinčiu mamos rankose, dešimtys gerbėjų pastebėjo paniurusį princo Williamo veidą. Keletas „Twitter“ naudotojų rašė, kad 37-erių metų amžiaus Kembridžo kunigaikštis „buvo prastai nusiteikęs“ ir Vindzore darytoje oficialioje nuotraukoje stengėsi neatrodyti pašaipiai.

Kiti teigė, kad 37-erių amžiaus Kate, su vyru įamžinta tolimojoje dešiniojoje oficialios nuotraukos pusėje, atrodė „nenuoširdi“. Regis, pora „visai nesidžiaugė krikštynomis“.

Kūno kalbos ekspertė Judi James sakė „Daily Mail“, kad princas Williamas atrodė kaip „naktinio klubo apsaugininkas“, o Kate laikysena bylojo, jog ji pasiruošusi „nešti kudašių“.

Kūdikėlis Archie buvo pakrikštytas šeštadienį Vindzore įvykusios privačios ceremonijos metu. Dvi šventės nuotraukos buvo paskelbtos jo tėvų „Instagram“ paskyroje, turinčioje beveik 9 mln. sekėjų.

Sasekso kunigaikščiai prie nuotraukos užrašė, kad yra „labai laimingi, galėdami pasidalyti šios džiugios dienos akimirkomis su visuomenės nariais“, ir padėkojo gerbėjams už šiltus žodžius.

34-erių metų amžiaus Meghan ir 37-erių metų amžiaus princas Harry pozavo fotografams su savo šeimos nariais Vindzoro pilies Žaliajame piešimo kambaryje.

Kartu su besididžiuojančiais tėvais bendroje nuotraukoje įsiamžino Kornvalio kunigaikštienė, Velso princas, ponia Doria Ragland bei Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė.

Pagerbiant šviesaus atminimo princesę Dianą, princo Harry mamą, jos seserys ledi Jane Fellowes ir ledi Sarah McCorquodale taip pat pateko į kadrą.

Tačiau kai kurių karališkosios šeimos gerbėjų dėmesį patraukė būtent Kembridžo kunigaikščiai tolimojoje dešiniojoje nuotraukos dalyje.

Vienas internautas rašė: „Koks keistas princo Williamo veidas.“ Kitas irgi atkreipė dėmesį į kunigaikščio veido išraišką: „Vaje, tik pažiūrėkit į princo Williamo veidą.“

Kitas naudotojas pareiškė: „Labai juokinga, kad princas Williamas iš paskutiniųjų stengiasi pašaipiai nesišypsoti.“

Dar vienas karališkosios šeimos gerbėjas pakomentavo: „Kodėl princas Williamas atrodo kaip žemę pardavęs? Galėtų ir nusišypsoti.“

Kažkas atkreipė dėmesį ir į Kembridžo kunigaikštienės veido išraišką, nurodydami, kad nuotraukoje jos „šypsena atrodo dirbtinė“.

„Williamas visai neatrodo laimingas, o Kate šypsena – dirbtinė.“

Kitas „Twitter“ naudotojas rašė: „Ar pastebėjote, kokia kūno kalba užfiksuota nuotraukoje? Didžiulis tarpas tarp dviejų porų, o Williamas atrodo toks paniuręs!“

Kūno kalbos ekspertė J. James paaiškino „Daily Mail“, kad Kembridžo kunigaikščių pozos gerokai skyrėsi nuo Archie senelių kitame nuotraukos krašte.

Ekspertės teigimu, Kate laikysena, tarsi ji „pasiruošusi bėgti“, gali reikšti nesmagumo, nepatogumo jausmą arba norą „sumažinti savo statusą ir neužgožti“ Harry ir Meghan.

J. James palygino princo Williamo laikyseną su „naktinio klubo apsaugininko“ dėl „priekyje sunertų plaštakų, pakreiptos galvos ir gana vertinančio žvilgsnio“.

Ji sakė: „Camilla atrodo labai atsipalaidavusi ir linksma, o Kate sėdi taip, tarytum nenori būti pastebėta, ir yra pernelyg rimtai nusiteikusi. Rankos pritrauktos prie liemens, o veide – vos išspausta šypsena. Atsižvelgiant į visus gandus, tokią laikyseną galima palaikyti nesmagumo išraiška, tačiau taip pat ji gali reikšti norą sumažinti savo statusą ir neužtemdyti laimingųjų tėvelių.“

„Williamo laikyseną sunkiau suvokti, nes princas panašus į naktinio klubo apsaugininką. Priekyje sunertos plaštakos, pakreipta galva, vertinantis žvilgsnis ir gudri šypsenėlė primena žmogų, kuris neleis tau linksmintis, kol neparodysi asmens tapatybės dokumento.“
„Harry iš per vestuves darytų nuotraukų pasirinko tą, kurioje Williamas atrodo kaip slapukautojas. Gal čia toks pasikartojantis motyvas?“

„Kontrastas su džiugiai besišypsančiais Charlesu ir Doria yra didžiulis, tačiau gali būti, kad Williamas tiesiog buvo užkluptas paskendęs savo mintyse. Būtų įdomu pamatyti, ar kadruose, kuriuos Harry atmetė, jo brolis laimingai šypsosi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)