D. Hasselhoffas savo partnerei H. Roberts piršosi tris kartus, kol ji galiausiai sutiko. Pora vienas kitam meilę prisiekė Italijoje praėjusią liepą.

Kaip rašo dailymail.co.uk, 66-erių D. Hasselhoffas dabar prisipažįsta manęs, kad nuostabi 39-erių blondinė visuomet atmes jo pasiūlymus tekėti dėl porą skiriančio beveik 30 metų amžiaus skirtumo.

„Kai ji pasakė „Taip“, buvau apstulbęs – juk ji 27 metais jaunesnė“, – penktadienį Richardo Wilkinso laidoje „Today Extra“ prisipažino serialo „Gelbėtojai („Baywatch“) žvaigždė.

„Iš tiesų mes negalvojome apie vedybas“, – prisiminė D. Hasselhoffas.

„Piršausi jai ant Sidnėjaus uosto tilto viršaus, piršausi jai su įpykusiu drambliu, piršausi Keiptaune. O tuomet iš tikrųjų pasipiršau jai , mat tai buvo pirmas kartas, kai galėjau iš tiesų priklaupti ir iš visos širdies tarti: „Myliu tave. Ar tekėsi už manęs“, – tęsė D. Hasselhoffas.

Pora ėmė susitikinėti 2012-aisiais. Tuomet Davidas buvo teisėjas laidoje „Britain's Got Talent“, o jo būsimoji žmona Hayley paprašė drauge nusifotografuoti.

Pamažu ėmė megztis jų romanas, o galiausiai praėjusių metų liepą Apulijoje (Italijoje) įvyko judviejų vedybų ceremonija.

Tai nebe pirmoji D. Hasselhoffo santuoka: 1984-aisiais jis vedė aktorę Catherine Hickland, jų santuoka truko penkerius metus, o nuo 1989-ųjų iki 2006-ųjų – aktorę Pamelą Bach.

Su antrąja žmona Davidas susilaukė dukterų Taylor Ann ir Hayley, kurioms dabar yra 28-eri ir 26-eri. Jiedvi 1999-aisiais vaidino „Gelbėtojuose“.

Dabar D. Hasselhoffas yra laimingai vedęs, tačiau 2015-aisiais jis pareiškė: „Jei atvirai, mudu dar nesusituokę todėl, kad žinau, jog tai nebus tobuli santykiai. Mudu drauge nepasensime, pripažinkime tą“.

Tačiau jis pakeitė nuomonę ir prisipažino: „Nenoriu jos paleisti. Nenoriu, kad ji mane paliktų, nes tai yra toji moteris, kurią išties myliu, ir ji buvo ta vienintelė, prieš kurią priklaupiau ir tariau: „Ar tekėsi už manęs?“. Tai buvo nuoširdus poelgis. Nebuvo jokio ultimatumo“.

„Mano kitų santuokų atveju buvo kitaip: turime susituokti, arba atsiras ultimatumas. Šįkart tai tas dalykas, kurio išties norėjau“, – tęsė D. Hasselhoffas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)