Nors princesė Diana negalėjo būti kartu su visa šeima šią iškilmingą ir jos sūnui itin svarbią dieną, šviesus jos atminimas buvo šalia. Norėdamas pagerbti velionę savo motiną princas Harry į itin privačią ceremoniją pakvietė jos seseris, kurios kartu pozavo ir šeimos nuotraukose.

Princo Harry tetos ledi Jane Fellowes ir ledi Sarah McCorquodale nuotraukoje stovi tarp Meghan Markle mamos Dorios bei princo Williamo.

Meghan Markle ir princo Harry vaikelio krikštynos

Vyresnioji princesės Dianos sesuo ledi Jane Fellowes buvo viena pirmųjų pamačiusių mažylį Archie. Princas yra itin artimas su savo mamos šeima bei neretai parodo, jog saugo ir brangina jos atminimą.

Dar po sužadėtuvių pati M. Markle sakė, jog sutikdama princesės Dianos seseris jaučiasi itin artima savo mylimojo mamai. Jos yra dalelė to gyvenimo, kurį gyveno tragiškai gyvenimą baigusi princesė.

Tiesa, kas tapo mažylio krikštatėviais, pora dar nepaskelbė. Buvo kalbama, jog patys krikšto tėvai pageidavo privatumo.

DELFI primena, kad šis karališkasis kūdikis yra septintasis žmogus eilėje į britų sostą – buvo aprengtas karališkojo krikšto drabužėlio, 1841 metais pasiūto karalienės Victorios dukters krikštynoms, kopija, su kuria karališkieji kūdikiai krikštijami pastaruosius 11 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)