31-ų metų aktorės kritikai tvirtino, kad dėl kvailų užgaidų kūdikis tapo tyčinio ir visiškai nebūtino skausmo auka.

Ne per seniausiai serialo „Younger" žvaigždė paviešino pastaruoju metu darytą dukrelės, vardu Banks, nuotrauką. Mažylė nufotografuota sėdinti ant grindų, viršugalvyje surištais plaukučiais ir rodanti liežuvį. Ji apmauta kelnytėmis, ant kurių nupiešti bananai, ir apvilkta mėlynais trikotažiniais marškinėliais. Jos riešą puošia apyrankė.

Visgi akyli internautai netruko pastebėti ir auskaro dešiniojoje mergaitės ausyje. Jie kaipmat puolė komentuoti nuotrauką, reikšdami neigiamą požiūrį į tai, ką mato.

H. Duff, ilgai nelaukusi, patvirtino, kad sidabro spalvos rutuliukas mergaitės ausyje – tikrų tikriausias auskaras.

„Iš jos plaukų jau pavyksta surišti uodegą, – parašė aktorė. – Ir taip, jos ausys jau pradurtos."

Kad ausys jau pradurtos, nesunku įsitikinti ir žvelgiant į dar viena maždaug tuo pačiu metu paviešintą nuotrauką, kurioje Banks sėdi ant mamos rankų.

Pasirodžius pirmai nuotraukai, aktorės kritikės buvo nuosaikesnės, tačiau tada, kai ji patvirtino, jog mažylės ausys pradurtos, apie kokį nors nuosaikumą nebegalėjo būti nė kalbos.

„Negaliu patikėti, kad kas nors galėtų būti tiek išprotėjęs, jog ryžtųsi pradurti savo kūdikiui ausis, taip bereikalingai sukeldamas jam skausmą. Nebuvo jokių medicininių priežasčių tai daryti, todėl tai, mano galva, – smurtas prieš vaiką. Matydama vaiko ausis, galvoju tik apie jam sukeltą skausmą, nesvarbu, koks laimingas jis būtų bandomas pavaizduoti. Mano manymu, tai nepateisinama", – rašė viena pasipiktinusi aktorės sekėja.

„Pamačiusi mažylę pradurtomis ausimis, pasitraukiu iš sekėjų gretų. Viso!" – parašė kita.

„Nesugebu suvokti, kodėl sumanei pradurti dukrytei ausis, – stebėjosi trečia. – Taip juk sukėlei jai ypač daug skausmo ir nepatogumo."

Štai dar keletas komentarų:

„Argi ji galėjo paprašyti pradurti ausis? Argi ji galėjo sutikti su tokiu sprendimu?"

„Ar tikrai ji sėdėjo šypsodamasi, kai prie ausies buvo priglaustas šautuvas su adata? Ar vėliau jis tikrai padėkojo už tą procedūrą? O galbūt ji sėdėjo ir verkė, tikėdamasi, kad padėsi. Kaip gi jauteisi stebėdama ją, kenčiančią bereikalingą skausmą?"

„Tiesiog įdomu, kaip pavyko gauti kūdikio sutikimą. Traukiuosi iš sekėjų gretų."

Tikrai neatrodo, kad H. Duff bent kiek jaudintų kritiškos pastabos, juolab kad į pagalbą iškart suskubo ištikimieji aktorės gerbėjai.

Daugiausia jie reiškė susižavėjimą nuostabiu kūdikiu: rašė kokia mergaitė graži, puiki ir miela.

„Esu 51-ų metų moteris. Man ir mano seseriai ausys buvo pradurtos dar kūdikystėje. Su adata. Nejaučiu dėl to jokių nuoskaudų, – parašė viena komentatorė. – Nesijaučiu sutraumuota, be to, aišku, nieko neprisimenu – juk buvau kūdikis. Žmonės turėtų liautis teisti vieni kitus ir daugiau dėmesio kreipti į tai, kas vyksta jų pačių namuose."

„Mano mergaitei ausys buvo pradurtos, kai ji teturėjo 3 mėnesius. Ji net nepabudo iš miego. Nekilo nė menkiausios problemos, – parašė kita moteris. – Dabar ji jau didesnė, bet jokių keblumų nekyla. Jei tik norės, bet kada galės išsiverti auskarus. Kritikuoti žmones dėl to, kaip jie elgiasi su savo vaikais, yra beprotybė."

„Nesuprantu, kodėl kai kurie jaučiasi turį teisę kritikuoti. Tai nuostabios nuotraukos! Neatrodo, kad Hillary suskubtų išverti dukrelei auskarus vien todėl, kad grupė nepažįstamų asmenų aiškina, kokia jis siaubinga motina, kadangi taip pasielgė. Yra tėvų, kurie su savo vaikais elgiasi kur kas baisiau."

H. Duff – tikrai ne pirma ir ne vienintelė įžymybė, sulaukusi kritikos dėl to, kad pradūrė durai ausis.

2018-ųjų vasarą Kardashianų šeimos stebėtojai mėgino sugėdyti Kylie Jenner, nutarusią pradurti dukters Stormi ausis.

„Stormi dar nėra nė 6 mėnesių, o Kylie jau pradūrė jai ausis. Apskritai neturi būti leidžiama taip daryti", – parašė pasipiktinusi pilietė.

„Kas per sumanymas pradurti kūdikiui ausis? Kam dabar ryšitės? Tatuiruotei?" – reiškė suglumimą kita internautė.

Dar galima paminėti ir tai, kad netikusia motina H. Duff išvadinama ne pirmą kartą.

2016-aisiais aktorė paviešino vieną nuotrauką. Tai buvo kadras, kuriame ji į lūpas bučiuoja savo sūnų Luca. Kai kuriems komentatoriams tai pasirodė tiesiog nepadoru.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)