Jis nusifilmavo dešimtyse filmų ir nors jau seniai nebėra jaunuolis, gerbėjos visame pasaulyje tebeina dėl jo iš proto.

Nepaisant to, B. Pittas pareiškė, kad sensta ir mielai perduos kino estafetę jaunesniems kolegoms. Be to, pastaruoju metu jis filmuojasi vis mažiau, rašoma dailymail.co.uk.

Ištrauka iš liepos mėnesio žurnalo „GQ Australia“ numeryje paskelbto interviu su aktoriumi: „Stoviu už kameros, prodiusuoju ir esu labai patenkintas tokia veikla. Bet dirbu vis mažiau ir mažiau. Esu nuoširdžiai įsitikinęs, kad tai jaunesnių aktorių stichija. Žinoma, yra pakankamai gerų vaidmenų vyresnio amžiaus aktoriams. Tiesiog manau, kad toks yra šios pramogų verslo šakos dėsnis. Vyks savotiška natūrali atranka.“

Po interviu surengtos fotosesijos metu B. Pittas vienoje nuotraukoje pozuoja tarp augalų, apsirengęs tamsiomis kelnėmis ir dviem marškinėliais. Vyras neišsipuošęs, tačiau atrodo puikiai.

B. Pittas išpopuliarėjo 1991 m., įkūnijęs patrauklaus kaubojaus personažą filme „Telma ir Luiza“ („Thelma & Louise“), greitai tapo moterų numylėtiniu ir galiausiai atsidūrė garsiausių aktorių sąraše.

Jam priklauso prodiusavimo įmonė „Plan B Entertainment“. Pastaraisiais metais aktorius nemažai laiko praleido prodiuserio vaidmenyje.

„Pasaulinio karo Z“ („World War Z“) žvaigždė neseniai paneigė gandus, kad atnaujino romantiškus santykius su Jennifer Aniston. Vasario mėnesį jis dalyvavo jos 50-ojo gimtadienio vakarėlyje.

Gegužės mėnesį fotografas aktoriaus paklausė, ar juodu vėl kartu. B. Pittas tik nusijuokė ir atsakė: „Dieve mano!“.

Labai įsimintiną vaidmenį filme „Kovos klubas“ („Fight Club“) sukūręs aktorius J. Aniston vedė 2000 m., tačiau išsiskyrė 2005 m.

Nutrūkus santuokai, B. Pittas pradėjo susitikinėti su Angelina Jolie. Pora galiausiai susituokė 2014 m., bet 2016 m. išsiskyrė. Juodu turi tris biologinius ir tris įsivaikintus vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)