Nors apranga pirmiausia ir sukėlė nostalgijos jausmų dainos „Baby One Time“ gerbėjams, netrukus tūkstančiai pastebėjo tai, ko pamiršti jau nebesugebėjo – nemokšiškai patobulinus nuotrauką, išplaukė už dainininkės esantys baldai.

Nuotraukai B. Spears pozuoja priešais vonios kambario veidrodį.

Apsirengusi ji labai panašiai kaip ir dainos „Baby One More Time“ klipe.

Gerbėjams labai patiko prisiminti minėtosios dainos nuotaiką, tačiau jie netruko pastebėti, jog jų mylima dainininkė neabejotinai persistengė nuotrauką tobulindama – už jos esančios komodos stalčiai atrodo kaip reikiant išplaukę. Pažvelgus į dainininkės dešinį šoną, tampa akivaizdu, kad žvaigždė pabandė sumažinti savo liemens apimtį ir klubus. Būtent dėl to už jos esantys stalčiai atrodo tarsi išplaukę.

„Tokia liekna, jog net stalčiai linksta“, – pasijuokė vienas gerbėjas.

„Ji tokia lieka, jog net baldai šalia jos bando atrodyti lieknesni“, – pridūrė kitas.

Žinoma, atsirado ir tokių, kurie negailėjo patarimų ir pastabų.

„Jeigu norite nuotraukose sumažinti savo klubus, nepamirškite atitinkamai sutvarkyti ir fono“, – patarė vienas.


„Jai reikėtų šiek tiek teorinių žinių. Negaliu žiūrėti į tuos deformuotus stalčius“, – pareiškė kitas.

Atsirado ir dainininkės pusėn stojusių, kurie juokais ėmė tvirtinti, kad nuotraukos ji tikrai neredagavo.

„Mielieji, jokios čia ne redagavimo pasekmės, o paprasčiausios gravitacijos bangos, nes ji tokia liekna. Vaikučiai, metas grįžti prie knygų“, – pakomentavo vienas.

Nors dauguma komentarų linksmi, atsirado ir tokių, kurie išreiškė nerimą dėl B. Spears būklės. Dainininkė anksčiau yra turėjusi rimtų psichikos problemų.


„Ar man vienam neramu dėl šios moters? Ji juda taip lėlė, kaip dirbtinė. Man labai gaila, bet nebeketinu jos sekti, manau, kad tai, kas čia vyksta, nesveika. Manau, kad milijonai žmonių tai stebėdami skatina tokius procesus. Aš ir pats jaučiuosi iš dalies atsakingas, nes atsidariau jos įrašus“, – pareiškė kitas.

Keista tai, kad tą pačią dieną B. Spears paskelbė vaizdo įrašą iš tos pačios vietos, atskleidžiantį, kad už jos esantys stalčiai nebanguoti. Be to, ji noriai demonstruoja ir nepagrąžintą savo atvaizdą.

Nors ir akivaizdu, kad savo nuotraukas tobulina ir pati, ji dar birželio pradžioje dėl to paties buvo užsipuolusi paparacius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)