Šiandien pasirodė informacija apie N. Baskovo tėvo mirtį. Liūdną naujieną portalui starhit.ru patvirtino dainininko atstovai spaudai. Jo tėvui buvo 67-eri. N. Baskovas apie mirtį sužinojo būdamas Minske, likus nedaug laiko iki pasirodymo Europos jaunimo žaidynėse.

N. Baskovas visuomet palaikė labai artimus santykius su tėvais. Viktoras ir Elena lankydavosi jo koncertuose, taip pat palaikydavo sūnų prieš įtemptus koncertinius turus.

„Didžiuojuosi, kad tu toks stiprus, išmintingas, jautrus, rūpestingas, tikras pulkininkas ir savo srities profesionalas, atsidavęs šeimai! Esi mano sektinas pavyzdys ir ramstis visose gyvenimo srityse! Sako, kad tėvų nepasirinksi, tačiau aš dėkoju Dievui, jog turiu tokius tėvus!“ – taip apie V. Vladimirovičių jo gimimo dieną kalbėjo dainininkas.

Atlikėjo tėvas buvo karinių pajėgų pulkininkas. Iš pradžių jis vadovavo būriui, tačiau dėl tvirto charakterio buvo paaukštintas iki divizijos vado pavaduotojo. Sulaukęs 38-erių, jis baigė Generalinio štabo karo akademiją. Kai jo sūnui suėjo dveji, V. Vladimirovičius su šeima persikėlė į Vokietiją. Dėl tarnybos Baskovų šeima tris kartus keitė gyvenamąją vietą: buvo apsistoję Drezdene, Kenigsbruke ir Halėje.

Dainininko mama Elena Nikolajevna Baskova yra įgijusi matematikos dėstytojos specialybę. N. Baskovas visuomet labai šiltai kalba apie mamą ir pabrėžia jos kulinarinius sugebėjimus. „Sunku atsispirti karštoms keptoms bulvėms ir desertams, – yra prisipažinęs N. Baskovas. – Ir, žinoma, firminiam mamos patiekalui – triušiui su bulvėmis. Paprastai aš maitinuosi greitai paruošiamu maistu, tėvų namuose valgau tik per šventes.“

Dainininko gerbėjai ne kartą pastebėjo, kad jo tėvas atrodo ne pagal metus jaunas, todėl netektis jiems buvo labai netikėta. „Tėvas toks jaunas.“ „Šaunus tėtis.“ „Tai bent vyras.“ Taip N. Baskovo gerbėjai komentuodavo paskelbtas nuotraukas, kuriose atlikėjas įsiamžindavo kartu su tėvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)