Aktorė, be kita ko, nurodė, kad nors romantiškiems santykiams atėjo galas, pora ketina likti draugais, rašo galpost.com. Išsiskyrimo priežasties M. Bellucci neįvardijo, galpost.com.

„Nicholas ir aš, žinoma, mylime vienas kitą. Jis mane daug ko išmokė. Jis – tikrą menininko talentą turintis gabus žmogus. Deja, nuo šiol mūsų santykiai pasikeis – liksime draugais iki gyvenimo pabaigos", – sakė M. Bellucci.

Tai pirmieji rimti santykiai, kuriems italų aktorė ryžosi po skausmingo išsiskyrimo su prancūzų aktoriumi Vincentu Casseliu. Manoma, kad romantiškas ryšys su jaunu menininku galėjo užsimegzti pernai gruodį: kaip tik tada paparacams pavyko nufotografuoti slapta susitikusią porą. Nekilo abejonių, kad tai buvo pasimatymas: pora bučiavosi gatvėje ir demonstravo vienas kitam šiltus jausmus.

Kovo mėnesį M. Bellucci ir N. Lefebvre pirmą sykį kartu pasirodė viešumoje – jie apsilankė renginyje Madride. Poros pasirodymas kaipmat patraukė pasaulio žiniasklaidos dėmesį. Pasak M. Bellucci, santykių slaptumas labai suartino ją ir N. Lefebvre. Su buvusiu mylimuoju ją siejo bendros pažiūros ir pomėgiai, ypač – aistra keliauti.

„Gana ilgai susitikinėju su vienu ir tuo pačiu žmogumi, ir viskas yra gerai. Jo darbas kitoks, jam tenka daug keliauti po pasaulį. Štai kodėl jis puikiai mane supranta ir pritaria mano gyvenimo būdui. Esu labai laiminga", – anksčiau yra sakiusi M. Bellucci.

Galima tik priminti, kad viena iš gražiausių pasaulio moterų laikoma aktorė buvo du kartus ištekėjusi. Pirmas M. Bellucci vyras buvo italų fotografas Claudio Carlosas Basso. Pora susituokė 1990-aisiais, o išsiskyrė 1994-aisiais. Kino juostos „Apartamentai" („L'appartement") filmavimo aikštelėje M. Bellucci susipažino su prancūzų aktoriumi V. Casseliu. 1999-aisiais įvyko aktorių vestuvės. Pora susilaukė dviejų dukterų. Vyresnėlė Deva – tikra garsiosios savo motinos kopija. 2013-ųjų rugpjūtį M. Bellucci ir V. Casselis paskelbė žinią apie skyrybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)