Praėjus mėnesiui po slapta įvykusių sutuoktuvių, pora ištarė santuokos priesaiką gausaus garsių svečių būrio akivaizdoje, praneša dailymail.co.uk.

Sutuoktuvės vyko dainininko Lenny 18 a. trijų aukštų name, kuriame yra aštuoni miegamieji. Prabangus namas stovi prestižiniame Paryžiaus rajone, jo kieme pasodintas ir dailiai prižiūrimas sodas.

Šiame name Lenny gyvena 13 metų. Namas turi 18 a. architektūros ir modernaus dekoro bruožų – plačius centrinius marmurinius laiptus ir dideles dvivėres duris, vedančias į sodą. Sienas puošia Andy Warholo, Jeano Michelio Basquiat paveikslai, rūsyje Lenny turi savo barą.

Namų šeimininkas Lenny, ruošdamasis palydėti dukterį prie altoriaus, išpublikavo instagrame savo šventinių drabužių nuotrauką.

Į sutuoktuvių šventę rinkosi daugybė garsenybių, taip pat ir seriale „Nekaltas melas“ kartu vaidinusios Nicole Kidman and Laura Dern, aktorius Eddie Redmayne ir modelis Cara Delevigne.

52 m. N. Kidman vilkėjo kuklią juodą suknelę, o 52 m. L. Dern pasipuošė raudona raštuota suknele.

Anksčiau rašyta, kad Zoe ir Karlas anksčiau susituokė slapta, o dabar norėjo dar kartą sutvirtinti santuokos priesaiką artimųjų ir draugų akivaizdoje.

Zoe ir Karlą supažindino draugas bare. Aktorė sakė, kad iš pradžių norėjo tik prasiblaškyti. Interviu britų „Vogue“ ji pasakojo: „Džiaugiuosi, kad (susipažinome) ne internetu, ne filmavimo aikštelėje.

Draugas žinojo, kad norėjau su kuo nors susipažinti, nieko rimto, atvirai kalbant, tiesiog prasiblaškyti, ir atsivedė Karlą. Akimirksniu kažką pajutau. Tada jis nusisuko ir ėmė kalbinti šalia jo sėdinčią blondinę. Pamaniau: „Ei, kas tai?“ Vėlia jis man pasakė, kad paprasčiausiai jaudinosi.“

Zoe tėvas, garsus muzikantas Lenny sakė, kad vestuvių diena bus jaudinanti, ypač todėl, kad jo motina Roxie Roker, kuri mirė 1995 m., visada norėjo, kad Zoe ištekėtų.

Jis pasakojo: „Tai bus tarsi kelionė, žadinanti emocijas dėl daugelio visiems suprantamų priežasčių, o ypač todėl, kad vienintelis dalykas, apie kurį mano motina kalbėjo prieš mirtį, – kad ji nori sulaukti, kol anūkė ištekės.“

Lenny susilaukė Zoe su buvusia žmona Lisa Bonet.

Kai aštunto amžiaus stiliaus ikona mirė nuo krūties vėžio, Zoe tebuvo septyneri, bet, pasak tėvo, ji puikiai atsimena senelę: „Kai mano mama mirė, Zoe buvo dar maža. Jinai ją atsimena, turi gražių prisiminimų.“

Atlikėjas džiaugiasi, kad įskiepijo dukrai daug puikių savybių: „Meilę, pagarbą, darbštumą, padorumą, discipliną – viską, ko pats išmokau. Laimė, Zoe turėjo laimės daugiau pabendrauti su seneliu paskutiniuosius jo gyvenimo metus, nes tą laiką jis gyveno su mumis. Ji nuostabi, turi visas savybes, kokių jai linkėčiau.

Aš – jos tėvas, bet mes ir draugai. Esame labai artimi. Apie viską kalbamės. Nieko neslepiame vienas nuo kito.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)