Karališkosios šeimos pora šeštadienį stebėjo Londone vykusias istorines pirmąsias Aukščiausios beisbolo lygos (Major League Baseball, MLB) rungtynes su Bostono „Red Sox“.

Sasekso kunigaikštis su kunigaikštiene stebėjo rungtynes Londono stadione norėdami populiarinti „Invictus“ žaidynių fondą.

Princas Harry ir Meghan Markle

Meghan yra tik kelis kartus pasirodžiusi viešumoje nuo gegužės, kai pagimdė Archie. Kartu su vyru ji susitiko su abiejų beisbolo komandų nariais, o vėliau su savo labdaros organizacijos nariais dalyvavo aikštėje surengtoje ceremonijoje. Juos džiaugsmingai pasveikino 60 tūkst. žiūrovų minia.

Anksčiau Niujorko komandos vadybininkas Aaronas Boone'as padovanojo Meghan mažyčius komandos spalvų marškinėlius jos sūneliui, ant kurių buvo užrašytas jo vardas ir 19-asis numeris. „Red Sox“ savo ruožtu padovanojo Archie savo komandos spalvų šliaužtinukus.

„Yankees“ ir „Red Sox“ žaidė šeštadienį ir žais sekmadienį. Tai pirmosios beisbolo lygos rungtynės Europoje, kuriomis siekiama didinti MLB lygos žinomumą visame pasaulyje.