Paprastas vaikinas iš Piatigorsko išgarsėjo, kai į rankų raumenis susileido sintolo – sintetinio aliejaus, padidinančio raumenų apimtį.

22-ejų metų amžiaus K. Terešinas ėmė demonstruoti naująjį kūną socialiniuose tinkluose, tapo įvairių pokalbių šou žvaigžde, išpopuliarino savo „Instagram“ paskyrą ir persikėlė į šalies sostinę.

Deja, euforija baigėsi gana greitai. K. Terešinas susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis: nuolatinis skausmas, aukšta temperatūra, silpnumas... Neseniai Kirilas vėl davė kraujo tyrimams atlikti: be minėtųjų negalavimų buvo aptikta ir gyvybei pavojingų trombų.


Mama verkia

Iš pradžių jaunuolio iš provincijos istorija primena pasaką. Netikėtai užgriuvęs populiarumas, interviu, uždarbis už reklamą... Verkė tik Kirilo mama Irina. Motina labai bijojo dėl savo vienturčio sveikatos, tačiau jai teko susitaikyti su sūnaus kūno pokyčiais.

Vos po metų technikos koledžo abiturientas, neturintis aukštojo išsilavinimo, sugebėjo įsigyti vieno kambario butą Maskvoje už 7 mln. rublių. Taip pat jis materialiai padėjo mamai. Daugybė „heiterių“ kultūristą erzino tik iš pradžių, juk piktus komentarus jie rašė tik „Instagram“ paskyroje. O tikrame gyvenime žmonės pribėgdavo prie interneto žvaigždės ir šypsojosi, prašė kartu nusifotografuoti.


Kiek daugiau nei prieš pusmetį Kirilo savijauta gerokai suprastėjo. „Kasdien geriu uždegimą ir karščiavimą malšinančias tabletes, – skundžiasi vaikinas. – Be jų – niekaip. Jei negerčiau, kūno temperatūra laikytųsi apie 38 °C. Iš rankų sklinda šiluma, nuolat norisi miego. Mane jau įspėjo, kad ilgalaikis preparato vartojimas sukelia kepenų ligas. Dabar suprantu, kad, jei neatsikratysiu chemijos, organizmas negalės normaliai funkcionuoti. Bet tai padaryti nėra taip paprasta! Profesionalai siūlo padėti tik filmuojant laidą, o užkulisiuose prieina, atsidūsta ir sako, kad padėtis beviltiška, nesiims.“

„Manau, kad gydytojai tiesiog bijo, juk mano organizme susidarė trombų, kurie gali sukelti mirtį. Jei mirsiu, gydytojo karjerai – galas, nes „bazuką“ žino visa šalis.“ Į vaikino pagalbos prašymą atsiliepė tik vienas chirurgas iš Sankt Peterburgo. Jo praktikoje buvo atvejis, kai pacientas pats, naudodamas švirkštą, susileido raumenų augimą skatinančios medžiagos. Tačiau Kirilo atvejis daug sudėtingesnis.


„Reikalas tas, kad sintolas pasižymi savybe virsti klampia mase, primenančia plastiliną, – tęsia vaikinas. – Kitaip tariant, vienu kartu jo neįmanoma pašalinti. Iš pradžių tam tikrose rankų vietose reikia padaryti įpjovas, pašalinti dalį medžiagos, o po kurio laiko procedūrą pakartoti, gal net kelis kartus! Visas procesas gali užtrukti mažiausiai metus. Taip pat neaišku, kaip atsigaus mano organizmas.“

Kumščiais nemojuoja

Operacija kainuoja mažiausiai milijoną rublių, tačiau pagrindinė problema yra ne didžiulė pinigų suma, o kraujo tyrimų rezultatai, kuriuos gydytojai vertina kaip stabiliai blogus. Kirilas tikisi, kad tabletės padės, pašalins trombus ir dar šiais metais jam pavyks atsikratyti „bazukų“. Kiekvienos rankos apimtis siekia moters liemens apimtį – 62 cm.

Vaikiną palaiko mama, su kuria jis kasdien kalba telefonu. K. Terešino asmeninis gyvenimas kol kas nesiklosto. Neseniai sklandė gandai, kad jis ketina vesti didžiakrūtį modelį Olesią Malibu, tačiau mergina metė žmogų-sintolą, pavadinusį jį šykštuoliu.

„Šiuo metu esu laisvas, – priduria mūsų pašnekovas. – Tiesa, su Olesia taip pat bendrauju, tačiau nieko rimto neplanuojame. Dabar man svarbiausia sveikata, o ne vestuvės. Juk dėl didžiulių bicepsų sunku rasti tinkančių drabužių. Tenka prekintis kareiviškų prekių parduotuvėse.“


Būdamas šlovės zenite, K. Terešinas dar gyveno Piatigorske ir, tiesiog įrašinėdamas vaizdo įrašus su sveikinimais visiems pageidaujantiems, uždirbdavo iki 40 000 rublių per dieną. Šiandien pajamos mažesnės. Jaunuolis vis dar užsidirba iš reklamos ir dalyvavimo įvairiose laidose. Neseniai už atlygį sutiko dalyvauti Amirano Sardarovo šou „Armėno dienoraštis“. Per penkias dienas vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 10 mln. kartų.

Tiesa, vaidinti kine Kirilui kol kas niekas nesiūlo. „Šiaip viskas neblogai, nebadauju, – pasakoja jis. – Turiu nekilnojamojo turto ne tik sostinėje, bet ir gimtajame mieste. Gailiuosi tik dėl to, kad paskubėjau. Nereikėjo iš karto susileisti viso sintolo. Jei būčiau leidęsis palaipsniui, ko gero, būčiau išvengęs komplikacijų. Bet po muštynių kumščiais niekas nemojuoja. Jei liksiu gyvas, pradėsiu sportuoti ir užsiauginsiu raumenis natūraliu būdu.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)