24 metų atlikėja apdovanojimų ceremonijoje sekmadienį atrodė labai pasitikinti savimi. Ji vilkėjo juodos ir aukso spalvos suknelę itin gilia iškirpte.

Nepaisant internete ją užgriuvusios kritikos lavinos, socialinėje erdvėje mergina pareiškė mylinti savo krūtis tokias, kokios jos yra, ir atskleidė, jog svarstė galimybę pasinaudoti krūtų lipdukais, tačiau nusprendė, jog neverta.

„Visiems tiems, kurie prirašė šlykščių neigiamų komentarų apie mano išvaizdą, noriu pasakyti: man nereikia specialiai pakelti savo krūtų, kad galėčiau vilkėti prakeiktą suknelę. Esu jauna moteris, tokios mano natūralios krūtys, ir neketinu jų keisti vien todėl, kad kažkam įtikčiau. Gyvenime kreipiu dėmesį svarbesnius dalykus“, – parašė ji. Prie žinutės ji pridėjo ir nuotrauką iš renginio, kurioje pozuoja vilkėdama būtent tą suknelę.


Tanerelle, kurios daina „In Women We Trust“ skamba H&M parduotuvėse, savo pasisakymo momentine nuotrauka pasidalino ir socialiniame tinkle „Instagram“, kur išsakė ir daugiau minčių.

„Atsirado tvirtinančių, kad, ruošdamasi šventei, kai ko nepadariau. Tik jie nežino, kad buvau ta lipnia juosta prisiklijavusį vieną krūtį, pasižiūrėjau į save ir priėmiau sąmoningą sprendimą ją nusiklijuoti, nes man visgi labiausiai patinka, kaip atrodo mano krūtys be jokių triukų. Kiek man žinoma, kažkodėl visiems svarbiausia, kaip aš atrodau, o aš jums pasakysiu štai ką – visiems patikti neįmanoma. Tiesiog negaliu patikti visiems, o ir nenoriu. Kol grįžusi namo džiaugiuosi savimi, juo labiau, kad visą gyvenimą kovojau su neapykanta sau, tol man viskas LABAI GERAI“, – sako dainininkė.

Tanerelle neslepia susirūpinimo, jog šiais laikais tiek daug moterų nekenčia savo išvaizdos ir dėl to jaučiasi nepilnavertės.

„Man labai neramu, kad šiandien tiek daug moterų yra įstrigusios neapykantos sau voratinklyje, stengiasi visiems patikti ir įtikti. Man rūpi, kad tiek daug moterų savo vertę nustato pagal vyrų žvilgsnius (...) Todėl mano misija labai aiški: kad kuo daugiau moterų save mylėtų ir priimtu save tokias, kokios yra. Esate sau skolingos mažų mažiausiai bent pabandyti priimti tai, ką laikote savo trūkumais. Jūsų kūnas, nepriklausomai nuo to, kaip jis atrodo, kiekvieną mielą dieną daro viską, kad jūs gyventumėte ir gerai jaustumėtės, taigi kiekvienas kūnas nusipelnė meilės ir rūpesčio“, – savo poziciją dėsto dainininkė.

Savo įrašą Tanerelle užbaigė pašlovindama visų formų ir dydžių krūtis: „Tegyvuoja krūtys!!! Mažos, didelės, dirbtinės, pašalintos! Ir tegyvuoja visos moterys“.

Dainininkės mintys sulaukė daug teigiamų reakcijų, moterys dėkojo jai už paskatinimą labiau savimi pasitikėti ir nesigėdyti savo krūtų.

Viena socialinio tinklo „Twitter“ naudotoja rašo, jog, ieškodama maudymosi kostiumėlio, rado vieną jai patinkantį, tačiau dvejojo, kaip jame atrodys jos krūtys. Perskaityta dainininkės žinutė privertė nuginti šalin negatyvias mintis ir nusipirkti savo svajonių maudymosi kostiumėlį.


„Daugiau niekada gyvenime savęs nebekankinsiu liemenėlėmis. Ta mergaičiukė man padovanojo laisvę. Jos labai nepatogios, nepamenu, kad bent kartą būčiau su liemenėle pasijutusi gerai“, – pridūrė kita moteris.

„Ji mane įkvėpė!! Skelbiu 2019 metų vasarą vasara be liemenėlės!“, – pridūrė trečia.

Tanerelle įrašas socialiniame tinkle buvo pasidalintas beveik 60 tūkst. kartų, jis sulaukė daugiau nei 280 tūkst. paspaudimų „patinka“. Po kelių dienų dainininkė paviešino vaizdo įrašą, kuriame visiems dėkoja už paramą ir palaikymą.

„Tik norėjau visiems labai padėkoti už visą meilę ir teigiamas žinutes, kurias iš jūsų gavau. Nebūčiau patikėjusi, kad ta akimirka, kai nusprendžiau būti savimi, virs tokiu dideliu dalyku, tad esu pilna meilės ir dėkingumo visiems, kurie man skyrė savo laiko ir teigiamų minčių. Ypatingai noriu padėkoti visoms moterims, kurios su manimi išdrįso pasidalinti savo asmeninėmis istorijomis, patirtimis, ar tai būtų valgymo sutrikimai, kūno dismorfija, neapykanta savo kūnui, ar sunkumai bandant pritapti prie visuomenės brukamų normų. Jūs visos esate tobulos tokios, kokios esate, ir niekas negali to iš jūsų atimti“, – vaizdo įraše kalba dainininkė.

Tanerelle asmeniškai padėkojo savo draugei Chiderai Eggerue, kuri internete inicijavo judėjimą #SaggyBoobsMatter, skirtą mesti iššūkį tam, kaip visuomenė įsivaizduoja neva tobulas krūtis.

„Tai ne apie mane, tai apie mus, moteris. Apie mūsų bendrystę ir palaikymą, meilę sau. Dar kartą – labai ačiū“, – pareiškė Tanerelle.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)