Skelbiama, kad smagus vaizdo įrašas, kuriame virtuvės šefas ir keliautojas su dukrele Ariane, buvusios jo žmonos paviešintas antradienį, birželio 25 dieną.

Socialinėje žiniasklaidoje A. Bourdainas, kurio gimtadienis dar vadinamas #BourdainDay, prisimintas ir bičiulių bei šeimos narių. Kiek daugiau nei prieš metus A. Bourdaine‘as rastas pasikoręs savo viešbučio kambaryje. Jį aptiko jo draugas Ericas Ripertas. Prancūzijoje jis tuo metu filmavosi populiarioje CNN laidoje „Parts Unknown“.


E. Ripertas taip pat buvo vienas iš tų, kurie socialiniuose tinkluose prisiminė savo draugą: „Tikra legenda... Anthony, mano brangus drauge... su gimtadieniu. Visas pasaulis tau linki taikios ir meilės kupinos kelionės #BourdainDay“.

Padma Lakshmi taip pat prisiminė A. Bourdainą ir paviešino virtuvės šefo nuotrauką iš jo jaunystės bei prirašė: „Kai kurie superherojai nenešioja apsiaustų... labai ilgu tavo sąmojų, mielas drauge #bourdainday“.

Buvusi A. Bourdaino žmona paviešino ir praeitais metais darytą tuomet vienuolikmetės dukros Ariane nuotrauką iš koncerto, kuriame pasirodė. Nuo tėvo mirties buvo praėjusios vos kelios dienos.


„Mūsų mažylės koncertas. Ji pasirodė nuostabiai. Tokia stipri ir drąsi. Avėjo tavo jai padovanotus batus. Tikiuosi, kad radai ramybę – kad ir kur bebūtum“, – parašė Ottavia Busia. Nuotraukoje matoma, kaip Ariane dainuoja, o jai už nugaros – jos grupė. Mergaitė avi platforminius batus su kniedėmis ir spygliais.

O. Busia ir A. Bourdainas išsiskyrė 2016 metais po devynerius metus trukusios santuokos, tačiau liko labai artimi.

Apie santykius su O. Busia A. Bourdainas prabilo interviu „The New Yorker“. Tuo metu jis kaip tik filmavo „Parts Unknown“ Hanojuje su prezidentu Baracku Obama. Tuo metu jis sakė, kad palaikyti artimus ryšius jam be proto sunku, nes jis nuolat keliauja ir labai daug dirba. Po interviu praėjus dviem mėnesiams jis parašė jį kalbinusiam žmogui ir pranešė apie skyrybas: „Tai nėra drastiškas gyvenimo būdo pokytis, mes daug metų gyvenome atskirai. Tiesiog pasikeis mano oficialus adresas. Ji labai įdomi moteris. Negaliu nesižavėti jos sprendimais ir pasirinkimais. Tik aš vedžiau Sophią Loren, o ji virto Jeanu Claude van Damme‘u“.

Dar A. Bourdainas pridūrė besijaučiantis laimingas, nes pagaliau porai nebereikės apsimetinėti.

Porą kadaise supažindino E. Ripertas, kuris įdarbino Ottavią savo restorane „Le Bernardin“ Niujorke.

A.Bourdainas prisipažino niekada savęs neįsivaizdavęs kaip tėvo, tačiau po kurio laiko pora nusprendė pabandyti, ir Ottavia netrukus pastojo. Tais pačiais metais, kai susituokė, susilaukė dukters Ariane.

„Esu šokiruotas, kokia laiminga mano dukra. Ir tikrai nemanau, kad šiuo klausimu save apgaudinėju. Žinau, kad esu labai mylintis tėvas“, – per interviu sakė A. Bourdainas.

Ir pridūrė: „Ar pasvajoju kur nors paralelinėje visatoje būti patriarchu? Sėdėti namie? Kad namie lakstytų daugybė vaikų? Anūkų? Taip. Man tai atrodo priimtas variantas. Tik esu tikras, kad nesugebėčiau“.

Mirties metu virtuvės šefas draugavo su aktore Asia Argento. Prieš pažintį su O. Busia jis 20 metų buvo vedęs Nancy Putkoski.

Kaip teigia Rose McGowan, A. Bourdainas ir A. Argento niekada neturėjo tradicinių santykių – esą, jų santykiai buvo laisvi, jiems negaliojo tradicinės normos.

Pagalbos telefonai:
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Jaunimo linija Budi savanoriai konsultantai 8 800 28888 I-VII, visą parą
Vaikų linija Budi savanoriai konsultantai, profesionalai 116 111 I-VII, 11:00 - 23:00
Linija Doverija (rusų kalba paaugliams ir jaunimui) Emocinę paramą teikia: savanoriai moksleiviai 8 800 77277 II–VI, 16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai 8 800 66366 I-VII, visą parą
Vilties linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos specialistai 116 123 I-VII, visą parą
Krizių įveikimo centras Konsultacijos teikiamos per Skype arba atvykus į Krizių įveikimo centrą (Antakalnio g. 97, Vilnius, http://www.krizesiveikimas.lt) 8 640 51555 I-V 16.00–20.00, VI 12.00–16.00
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
„Sidabrinė linija“ – draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba vyresnio amžiaus žmonėms. Budi profesionalūs konsultantai 8 80080020 www.sidabrinelinija.lt pasikalbekime@sidabrinelinija.lt I-V 8.00-22.00, VI-VII 11.00-19.00
Emocinė parama internetu
„Vaikų linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt Atsako per 36val.
„Jaunimo linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: https://jaunimolinija.lt/lt/pagalba/pagalba-pokalbiais-internetu/ Pokalbiai internetu (angl.chat) Kasdien nuo 18 iki 24 val. Emocinė parama elektroniniais laiškais "Jaunimo linijoje" neteikiama
„Vilties linija“ Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.com Atsako per 3 darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“ Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.lt Atsako per 3 darbo dienas
Psichologinės konsultacijos Rašyti el. paštu: psyvirtual@psyvirtual.lt.Daugiau informacijos svetainėje: http://www.psyvirtual.lt Atsako per 2 darbo dienas
Pagalba nusižudžiusių artimiesiems Rašyti el. paštu: laukiam@artimiems.lt Atsako per 2-3 darbo dienas
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Visa papildoma informacija – puslapyje www.krizesiveikimas.lt. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)