Nuo žavios moters visą tą laiką nedingo laiminga šypsena. 45 metų modelis akimirkomis iš smagaus savaitgalio noriai dalijosi ir socialiniuose tinkluose. Kartu su šeima pramogavo ir H. Klum mama Erna.

Prie nuotraukų iš Disneilendo, kuriomis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram", ji prirašė – „laimingiausia vieta žemėje".


Savo paskyroje minėtame socialiniame tinkle laikui nepavaldi gražuolė iš Vokietijos detaliai pasakojo viską, ką smagaus nuveikė Prancūzijoje – pradedant sraigėmis pietums vienoje Paryžiaus kavinėje sekmadienį ir baigiant įvairiausiai atrakcionais pramogų parke.

Pirmadienį visa graži kompanija pusryčiavo kartu su „Disney" personažais, tarp kurių buvo Peliukas Mikis, Pelytė Minė ir Ančiukas Donaldas.

Paryžiuje su mama ir jos sužadėtiniu laiką leido du iš keturių H. Klum atžalų – devynerių Lou ir dvylikametis Johanas.

H. Klum ir T. Kaulitzas pradėjo susitikinėti praeitų metų kovą, pora susižadėjo prieš Kalėdas.

Nuo 2005 iki 2014 metų H. Klum buvo ištekėjusi už atlikėjo Sealo. Su juo susilaukė trijų iš keturių savo vaikų. Vyriausioji modelio dukra Helena gimė iš meilės Favio Briatore.


Praeitą savaitę H. Klum filmavosi naujame „Amazon" mados šou su Timu Gunnu. Su juo ji daug metų kartu kūrė projektą „Project Runway".

Apie šį naują realybės šou kol kas žinoma nedaug, tačiau šių metų pradžioje pasirodė pranešimų, jog laidos kūrėjai ieško jaunų talentingų mados kūrėjų „proveržiu talentams galinčiam tapti realybės šou apie madą". Los Andžele filmavimai prasidėjo birželio pradžioje.

Po 16 metų trukusio „Project Runway" H. Klum ir T. Gunnas pranešė paliekantis „Lifetime" laidą ir persikeliantys į labiau į tarptautinę auditoriją orientuotą projektą „Amazon".

T. Gunnas atskleidė, kad „Amazon" suteiks žiūrovams unikalią galimybę iš karto po laidos įsigyti joje pamatytų drabužių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją